Antena Căutare

VIDEO! Udrea, huiduita la lansarea proiectului „Bucurestiul recicleaza"

Elena Udrea continua cu efoturi mari linia verde a partidului democrat-liberal. Duminica, sefa PDL din Capitala a lansat la apa proiectul „Bucurestiul recicleaza", chiar de Ziua Pamantului, ocazie cu care a fost huiduita de locuitorii unui parc bucurestean.

Desi pe pagina de Facebook democrat-liberala a anuntat cu incredere proiectul verde, cand a ajuns pe teren s-a lovit de nemultumirile de zi cu zi ale oamenilor.

"Organizatia pe care o conduc a lansat astazi campania de responsabilizare sociala „Bucurestiul recicleaza" prin care cetatenii Capitalei sunt incurajati sa recicleze hartia folosita, protejand astfel mediul inconjurator. Momentul ales nu este deloc intamplator - este felul nostru de a sarbatori Ziua Pamantului", a scris aceasta pe pagina de Facebook.

In ciuda acestor piedici, fostul ministru al MDRT se arata increzatoare in proiectul partidului sau.

"Oricine poate participa la aceasta campanie, dand dovada de spirit civic si mergand la cele 56 de corturi ale PDL Bucuresti amplasate in oras. Cu banii obtinuti pentru hartia reciclata se vor cumpara puieti care se vor planta in fiecare duminica in parcurile bucurestene. Cu totii vrem un Bucuresti curat si verde", a mai scris aceasta pe Facebook.



Foto: Intact Images

Ungureanu, in vizita pe Bucuresti - Ploiesti: La jumatatea lunii mai va fi data in circulatie... Tariceanu revine in topul celor mai populari politicieni: Oprescu, cel mai de incredere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x