Antena Căutare

Vintu: "Basescu e vinovat pentru ceea se intampla rau in Romania si trebuie izolat"

Sorin Ovidiu Vintu a declarat, intr-un interviu pentru Realitatea TV, realizat in cursul lunii mai si difuzat dupa eliberarea sa din arest preventiv, ca vinovat pentru tot ceea ce se intampla rau in Romania este presedintele Traian Basescu

"In Romania nu mai investesc pentru simplul motiv ca domnul Basescu si-a pus toti cainii sa sara pe mine: procurori, judecatori, militieni. Aici orice sergent-major iti poate bloca conturile.

Il consider responsabil de tot ceea ce se intampla rau in aceasta tara astazi pe actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu", a afirmat Vintu.

Vintu opineaza ca locul unor institutii puternice pe care si le-ar fi dorit in Romania "este luat astazi de Traian Basescu", iar acele institutii sunt "praf".

Vintu a spus ca, dupa alegeri, ar fi sprijinit "orice demers constructiv" al lui Traian Basescu, daca, ar fi simtit ca "in creierul domniei sale s-ar fi instalat o constiinta istorica", dar "din pacate acest personaj (n.r Traian Basescu) a derapat si mai rau".

"Nu, nu pot sustine un domn precum domnul Traian Basescu. Consider ca acest domn trebuie izolat pe scena politica romaneasca", a conchis Vintu.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Elena Udrea, zbor pretios cu o cursa de linie a Tarom... Basescu: "Nu incercati sa va umiliti presedintele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x