Antena Căutare

Vintu, din scaunul cu rotile: Am inceput vanatoarea impotriva lui Basescu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu s-a prezentat , marti, la Tribunalul Bucuresti intr-un scaun cu rotile, el spunand ca incepe vanatoarea impotriva sefului statului. Acesta a declarat ca procesul sau nu are legatura cu justitia, ci este consecinta luptei sale directe cu regimul lui Traian Basescu.

Vintu a lipsit de la ultimele trei termene din dosarul in care este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa, pentru ca inaintea datelor programate pentru judecata s-a internat in spital, ultima data pentru o fractura la rotula.

Afaceristul a venit marti, la Tribunalul Bucuresti, el fiind adus intr-un scaun cu rotile. El a declarat, pentru Mediafax, la iesirea din sala de judecata, ca regimul lui Traian Basescu a pornit o vanatoare impotriva lui, motiv pentru care "de astazi" si el porneste un razboi impotriva presedintelui.

"Vreau sa va anunt inca o data ca acest proces nu are legatura cu justitia. Este doar consecinta luptei mele directe cu regimul lui Traian Basescu. Domnia sa a pornit o vanatoare impotriva mea folosind toate institutiile coercitive ale statului. Vreau sa va comunic ca incepand de azi si eu am decis sa deschid o vanatoare crunta impotriva domniei sale si a tuturor celor care il sprijina", a declarat Vintu la iesirea din sala de judecata.

Sorin Ovidiu Vintu a declarat, in fata judecatorului Camelia Bogdan, ca nu are incredere in judecata ei, ca doreste sa paraseasca sala si ca nu vrea sa fie audiat de acest magistrat. Aceasta l-a intrebat daca face cerere de recuzare impotriva sa.

Instanta a admis cererea ca Sorin Ovidiu Vintu sa paraseasca sala de judecata, iar Tribunalul Bucuresti urmeaza sa dezbata in cursul zilei de marti cererea de recuzare facuta de avocatii omului de afaceri. Astfel, se va constitui un nou complet de judecata care va dezbate si solutiona aceasta cerere de recuzare, urmand ca procesul sa se reia in cursul zilei de marti.

Sursa: Antena3

Blaga catre Basescu: "Daca Boc calca la partid, il spulber!”... Cristian Popa (BNR), o posibila varianta de premier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x