Antena Căutare

Viorel Hrebenciuc despre PNL: "Un partid balama"

Viorel Hrebenciuc, liderul deputatilor PSD, a sustinut, in sedinta CExN, la care au avut acces si jurnalistii, ca unii colegi ai liderului PNL Crin Antonescu au negociat cu PDL votul de la Senat privind "mica reforma" in Justitie, el apreciind ca in acest caz se vede "naivitatea" liderului PNL

"Crin Antonescu, nu-l vad un presedinte care sa conduca PNL in asemenea situatii. Sub el, colegi ai sai au negociat cu cei de la PDL. Este o realitate. Nu putea sa vina votul la Senat din neant. Acolo a fost o intelegere. Exista in fapt, chiar daca o neaga. Vehementa lui Antonescu e demna de o cauza mai buna, iar naivitatea domniei sale se vede. E in politica de 20 de ani si ramane un tanar politcian de perspectiva", a spus Hrebenciuc.

Comentariul lui Hrebenciuc a fost facut in contextul in care liderii PSD discutau in CExN propunerea facuta de Victor Ponta privind acordarea unui mandat privind discutiile cu PNL pe tema colaborarii parlamentare si locale.

Hrebenciuc a luat cuvantul si a spus ca PNL este "un partid balama", care "este mic si va ramane mic", el subliniind ca "obsesia" liberalilor este de a nu deveni "anexa" PSD.

Hrebenciuc a subliniat, totodata, ca "problema" liberalilor este aceea ca isi incalca in momente decisive cuvantul dat, el facand trimitere la "agreement-ul" existent intre PSD si PNL in 2008, la alegerile locale, care a fost incalcat "grosolan"de liberali.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Sulfina Barbu: "La intalnirea PDL-istilor cu Boc este posibil sa vina si Traian Basescu"... Panoul "Tinutul Secuiesc" din Covasna nu a fost demontat, desi exista o hotarare judecatoreasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x