Antena Căutare

Viorel Hrebenciuc: Guvernul va cadea in martie cu ajutorul USL si USP

Guvernul va cadea in luna martie, a declarat Viorel Hrebenciuc, iar USL, alaturi de USP, platforma politica recent lansata de UNPR, va definitiva aceasta actiune. Hrebenciuc a facut aceste previziuni dupa respingerea motiunii de cenzura in Parlament, potrivit DeCeNews.

"Guvernul va cadea in luna martie, de Martisor, este o previziune. Impreuna cu USP o sa facem treaba aceasta. De ce va mirati? Nu sunt de stanga? Nu trebuie sa revina la matca? Cel putin asta simt eu ca se va intampla", a spus Viorel Hrebenciuc.

Intrebat daca au inceput negocierile cu USP, Viorel Hrebenciuc a raspuns: "Nu inca, incepem saptamana viitoare. Era o chestiune veche. Nu stiu cum nu ati aflat dumneavoastra", informeaza DeCeNews.

Intrebat daca Gabriel Oprea si Victor Ponta se vor impaca, Hrebenciuc a raspuns: "Poate nici nu s-au certat. De unde stiti? In politica sunt normale acuzatiile de acest gen".

Foto: Intactimages

FOTO! Udrea a impartit vin fiert si ciocolata calda cu ocazia sarbatorilor de Craciun... Corneliu Vadim Tudor promite ca demisioneaza daca se dovedeste ca a fost la vrajitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x