Antena Căutare

Viorica Dăncilă a făcut o gafă uriașă! Cât costă un bilet la metrou? "Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei"

Viorica Dăncilă, candidatata pentru funcția de Președinte al României, a făcut o gafă imensă declarând marți, 20 noiembrie, că a călătorit cu transportul în comun şi că un bilet pentru metrou costă 2 lei.

Viorica Dăncilă a făcut o gafă uriașă! Cât costă un bilet la metrou? "Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei"
Viorica Dăncilă

Ceea ce este total greșit! Potrivit site-ului oficial al METROREX, o cartelă cu o călătorie costă 2,5 lei, în timp ce o cartelă cu două călătorii costă 5 lei.

„Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei. Sau 2,3 lei. Cu autobuzul nu am călătorit, am călătorit cu metroul, dar ştiu că este între 1,3 şi 1,5. Nu am călătorit cu autobuzul, pentru că nu am putut, am fost premier. Dar cu metroul am călătorit”, a spus Viorica Dăncilă, la o dezbatere cu presa organizată în Parlament.

Viorica Dăncilă a organizat, marţi, o dezbatere cu presa în Parlament. Evenimentul a început la ora 18:00, cu o oră înaintea evenimentului organizat de Klaus Iohannis.

Dan Barna anunţă că membrii USR au decis ca el să continue la şefia formaţiunii... Ministrului Educației le cere profesorilor să facă "evaluări prietenoase la tezele de sfârșit de semestru."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x