Căutare Live

Viorica Dăncilă, o nouă GAFĂ, după ce a fost întrebată cum crede că s-a creat imaginea că ar fi „proastă”! „S-a lucrat foarte mult la acest lucru”

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă, joi seară, după ce a fost întrebată cum crede că s-a creat imaginea că ar fi „proastă”.

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a recunoscut că a făcut greșeli de exprimare, dar s-a scuzat, spunând că „se întâmplă” și că este posibil să „ai o zi mai proastă”.

În plus, fostul premier a spus că și alți politicieni au făcut greșeli de exprimare, dar „nimeni nu le zice nimic”.

Din răspunsul pe care l-a dat Viorica Dăncilă nu a lipsit o nouă gafă: „Toate aceste teme legate de broşe, de ceas, de alte lucruri «distrăgea» atenția”.

„S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greşeli de exprimare. Dar uitaţi-vă la preşedinte, la aţi oameni politici. Cred că fac şapte-opt greşeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne şi eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broşe. Orice. Chiar preşedintele a făcut zilele trecute mai multe greşeli. Nu îl acuz pe preşedinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalţi lideri politici mai fac greşeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic.”, a spus Viorica Dăncilă.

„Toate aceste teme legate de broşe, de ceas, de alte lucruri «distrăgea» atenţia de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat ea.

Viorica Dăncilă a mai spus că ceasul pe care l-a purtat, despre care s-a spus că ar costa 20.000 de euro, nu a avut un preţ mai mare de 800 de euro.

Iohannis: În foarte puţin timp documentul privind alegerea primarilor în două tururi va ajunge la Parlament, iar eu voi ... Raluca Turcan, declarație despre majorarea vârstei de pensionare! „Subiectul este complet închis”...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x