Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Viorica Dăncilă, o nouă GAFĂ, după ce a fost întrebată cum crede că s-a creat imaginea că ar fi „proastă”! „S-a lucrat foarte mult la acest lucru”

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă, joi seară, după ce a fost întrebată cum crede că s-a creat imaginea că ar fi „proastă”.

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a recunoscut că a făcut greșeli de exprimare, dar s-a scuzat, spunând că „se întâmplă” și că este posibil să „ai o zi mai proastă”.

În plus, fostul premier a spus că și alți politicieni au făcut greșeli de exprimare, dar „nimeni nu le zice nimic”.

Din răspunsul pe care l-a dat Viorica Dăncilă nu a lipsit o nouă gafă: „Toate aceste teme legate de broşe, de ceas, de alte lucruri «distrăgea» atenția”.

„S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greşeli de exprimare. Dar uitaţi-vă la preşedinte, la aţi oameni politici. Cred că fac şapte-opt greşeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne şi eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broşe. Orice. Chiar preşedintele a făcut zilele trecute mai multe greşeli. Nu îl acuz pe preşedinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalţi lideri politici mai fac greşeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic.”, a spus Viorica Dăncilă.

„Toate aceste teme legate de broşe, de ceas, de alte lucruri «distrăgea» atenţia de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat ea.

Viorica Dăncilă a mai spus că ceasul pe care l-a purtat, despre care s-a spus că ar costa 20.000 de euro, nu a avut un preţ mai mare de 800 de euro.

Recomandari