Antena Căutare

Ups! S-a încurcat în vorbe! Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă! „Lupt împotriva unei țări în care să...”

Prim-ministrul demis Viorica Dăncilă, candidat la funcția de președinte al României, a făcut o nouă gafă, duminică, în timpul unui discurs susținut în Vrancea.

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii.

Lupt pentru ca, în deciziile președintelui, să se regăsească și pensionarii și tinerii și femeile și bărbații care au grija familiei lor”, a declarat Viorica Dăncilă, candidatul PSD la președinția României.

Viorica Dăncilă a făcut și un gest controversat, la Spitalul Județean „Sfntul Pantelimon” din Focșani.

Dăncilă și ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea, apar în imagini surprinse în decția de Neonatologie și Pediatrie ținând în brațe nou-născuți. Chiar dacă au fost echipate cu halite și papuci de unică folosință, ele veneau din stradă și țineau bebelușii în fața mai multor camere de filmat și de fotografiat.

Recent, în cadrul aceluiași turneu electoral, Viorica Dăncilă i-a acuzat, la Timișoara, pe „unii” care vorbesc bine limba engleză „că merg la Bruxelles și denigrează țara”. „Să știți că poate unii vorbesc foarte bine limba engleză dar țin mai puțin la această țară”, a spus, într-o conferință de presă, Viorica Dăncilă.

Dăncilă spune că vor fi aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru Spitalul Regional Craiova... Ludovic Orban, atac la adresa PSD, înaintea votului pentru învestirea noului Guvern! „E un boicot jenant! Sunt sigur că....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x