Antena Căutare

Alegeri Prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă s-a prezentat la urne alături de soțul ei. Ce a declarat după ce a votat

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă a votat, duminică dimineața, în București, fiind însoțită de soțul său, dar și de fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.  

Alegeri Prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă s-a prezentat la urne alături de soțul ei. Ce a declarat după ce a votat
Viorica Dăncilă a votat la Alegerile Prezidențiale 2019.

„Am votat pentru o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură și demnă în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi.

Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii, împotriva austerității. Am votat pentru o Românie unită în care fiecare român să se regăsească în deciziile președintelui României”, a spus Viorica Dăncilă după ce și-a exprimat votul.

Viorica Dăncilă a mai spus că este „obișnuită” să lucreze încă d la prima oră și a îndemnat românii să iasă la vot.

„Sunt obișnuită să lucrez de la prima oră. Așa am lucrat și cât am fost prim-ministru. Este și un îndemn pentru fiecare român, pentru că toți românii trebuie să contribuie la creionarea viitorului, atât pentru copiii și nepoții noști, dar și pentru ceilalți români care trebuie să rămână în țara lor și să aibă un trai mai bun. Da, am avut și susținători, pe cât fiecare dintre noi avem susținători. Eu cred mult în poporul român, cred mult în români”, a mai spus liderul PSD.

Alegeri Prezidențiale 2019. Premierul Ludovic Orban a votat. „Românii să meargă la vot! Este un drept câștigat prin saci... Alegeri Prezidenţiale 2019. Marcel Ciolacu și-a exprimat votul: „Aş vedea obligativitatea votului pentru români când ne ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x