Viorica Dăncilă, GAFĂ în timpul dezbaterii de la Palatul Parlamentului! Cum i-a numit pe românii din diaspora

Viorica Dăncilă a făcut o gafă în timpul dezbaterii pe care a organizat-o, marți seară, la Palatul Parlamentului, înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale, ce va avea loc duminică, 24 noiembrie.

Viorica Dăncilă.

Șefa PSD, Viorica Dăncilă, a vorbit despre ceea ce au făcut social-democrații pentru diaspora, susținând că guvernul este cel care „a facilitat votul pentru românii din diaspora” - în condițiile în care votul prin corespondență și votul de trei zile în diaspora au fost votate de Parlament la inițiativa opoziției.

Viorica Dăncilă i-a numit pe românii din străinătate „ăștia”.

„Iohannis nu a făcut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state unde avem o mare majoritate a românilor care au plecat din țară, nu s-a întâlnit cu ăștia, nu a vorbit despre venirea lor în România și ce face în calitate de președinte ca românii să se întoarcă acasă”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit Digi24.ro.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri