Căutare Live

Viorica Dăncilă, primele declarații după ce a fost învestit Guvernul Orban ”E o zi neagră pentru democrație!”

Viorica Dăncilă a făcut primele declarații după ce a fost învestit Guvernul Orban

Viorica Dăncilă, primele declarații după ce a fost învestit Guvernul Orban ”E o zi neagră pentru demorcație!”

Viorica Dăncilă a făcut primele declarații, după învestirea Guvernului Orban.

”Astăzi e o zi neagră pentru democrați, (...) este o situație fără precedent. Ziua în care preşedintele Iohannis, cel care a călcat Constituţia în picioare a reuşit să-şi impună locotenenţii la Palatul Victoria. Vorbim şi de oameni care au fost respinşi în mod ruşinoa la comisiile de spacialitate. Oameni numiţi la aceste portofolii în dispreţ total faţă de decizia Parlamentului. Scoate la lumină cinismul candidatului Klaus Iohannis şi bătaia de joc a sa faţă de instituţii.

Avem un președinte care lucrează împotriva românilor. Vă ascundeți în spatele unor formulări de toată jena! Oamenii înțeleg ce înseamnă comasarea spitalelor. Oamenii vă vor face să plătiți la vot!

De astăzi, PSD intră în opoziție și ne vom asuma orice responsabilitate. Vom fi cea mai grea opoziție pe care acest guvern îl poate avea, un guvern slab”.

Viorica Dăncilă l-a numit pe președintele Klaus Johannis drept un președinte ”dictator și abuziv”.

Astăzi, Guvernul Orban a fost învestit de Parlament: 240 de voturi pentru, cu 7 peste limita majorităţii.

Unde și cum votezi la alegerile prezidențiale de duminică, 10 noiembrie 2019. Află care este secția ta de votare. Detali... Raluca Turcan: Am pus capăt guvernării toxice a PSD şi începem etapa reconstrucţiei autentice. Pornim la drum cu încrede...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri