Viorica Dăncilă spune că Iohannis s-a opus creșterii salariilor și pensiilor: „A dezinformat! A spus cu cinism...”

În cadrul dezbaterii de la Palatul Parlamentului, Viorica Dăncilă a făcut o paralelă întrr politica de creștere a pensiilor și salariilor, în timp ce Klaus Iohannis s-a opus „cu cinism” acestor măriri.

Viorica Dăncilă a făcut bilanţul guvernării PSD. Ea a declarat că PSD a mărit salariile şi pensiile, a finalizat construcţia a peste 100 de grădiniţe şi creşe şi a făcut 2.300 de km de canale irigabile, în timp ce Klaus Iohannis a avut o abordare personală, pentru a câştiga puncte electorale.

„În timpul deținerii guvernării de către Partidul Social Democrat, România a avut a doua cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. Salariul minim a crescut de la 1250 de lei la 2080, respectiv la 2350 de lei pentru cei cu studii superioare. Salariile medicilor s-au triplat și astfel am oprit exodul către alte state membre ale Uniunii Europene. Salariile profesorilor au crescut cu 80%, au crescut salariile în Justiție, în Apărare și în Ordine publică cu 50%.

În toată această perioadă, președintele României nu a făcut decât să dezinformeze. S-a opus constant creșterii salariilor, s-a opus constant creșterii pensiilor. De fiecare dată a ieşit în spațiul public şi a dezinformat. Cu cinism le-a spus pensionarilor că nu sunt fonduri pentru creşterea pensiilor. Nu a ţinut cont că sunt pensionari care trăiesc de la pensie la pensie sau că sunt pensionari care nu au bani de medicamente sau nu au ce pune pe masă dacă nu primesc pensia la timp. Cred că această abordare a fost una personală, că să câştige puncte electorale”, a spus Viorica Dăncilă, în cadrul dezbaterii organizate de către aceasta în Parlament.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri