Căutare Live

Vlad Voiculescu îşi lansează proiectul ”Bucureşti, capitala oamenilor buni”/ Dacian Cioloş: Îl susţin pentru că are capacitatea de a aduna în jurul său oameni care să facă lucruri pentru oameni

Fostul ministru al Sănătăţii din Guvernul Cioloş Vlad Voiculescu îşi lansează, vineri, proiectul ”Bucureşti, capitala oamenilor buni”. ”Orice plan serios de dezvoltare a unui oraş începe şi se termină cu oamenii săi”, spune Vlad Voiculescu. La rândul său, dacian Cioloş, liderul PLUS, a afirmat că-l susţine pentru că ”are capacitatea de a aduna în jurul său oameni care să facă lucruri pentru oameni”.

Vlad Voiculescu îşi lansează, vineri, planul pentru Bucureşti, alături de Dacian Cioloş. Proiectul său se numeşte şi se bazează pe patru principii esenţiale: curăţenie, calitate, control şi colaborare.

”Orice plan serios pentru dezvoltarea unui oraş începe şi se termină cu oamenii. (...) Peste cinci luni putem să alegem o nouă echipă la Primăria Bucureşti şi să dea tonul de acolo”, a spus Vlad Voiculescu.

Acesta afirmă că Admnistraţia Firea ”conduce oraşul pe contrasens” şi oferă vouchere şi luminiţe, acolo unde este nevoie de planuri serioase şi investiţii.

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a explicat că Vlad Voiculescu a fost cel mai tânăr ministru din Cabinetul său şi l-a ales, nu pentru că făcea parte din sistemul sanitar, ci pentru că se implicase în sistem, de la cel mai mic nivel – ”ducând citostatice cu plasa”.

”Cei care s-au perindat pe la Primăria Bucureşti nu s-au dus acolo ca să facă, ci ca să fie văzuţi”, a spus Dacian Cioloş, afirmând că Primăria Capitalei a fost pentru mulţi ”o rampă de lansare”.

Potrivit lui Cioloş, Bucureştiul trebuie să fie acum ”o rampă de lansare a bunului simţ şi a responsabilităţii”.

”Bucureştiul are nevoie de un om care să adune în jurul lui oameni, o echipă. Bucureştenii au nevoie de oameni cu idei. (...) Îl susţin pe Vlad Voiculescu pentru că sunt convins că are capacitatea de a aduna oameni care să facă lucruri pentru oameni”, a mai spus Dacian Cioloş.

Vlad Voiculescu împreună cu echipa sa afirmă că au consultat zeci de experţi şi au întrebat, prin chestionare şi conversaţii directe, peste 10.000 de oameni ce îşi doresc de la oraşul în care trăiesc, pentru ei şi famiile lor.

Sursa : news.ro

Viorica Dăncilă, șomeră după pierderea funcției de premier: ”Nu am un serviciu. Când ai pierdut, foarte puțini rămân lân... Guvernul schimbă modul în care sunt aleşi primarii și vor două tururi de scrutin. Opoziția pregătește moțiune de cenzură...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x