Antena Căutare

Vrea la sefia Camerei Deputatilor! Gigi Becali, un om fericit: “Incepem de jos. Pac, pac, pac”

Gigi Becali e in culmea fericirii. Astazi si-a luat in primire scaunul din Parlament. Este primul scaun din rand, pe care Becali l-a ales in mod special pentru ca, in fata stau doar premiantii, dupa cum spune chiar proaspatul deputat.

Iar puterea si fericirea sunt cu atat mai mari cu cat locul ales de Becali e pe un scaun fruntas. Banca premiantilor, cum spune chiar el: “La scoala stateam in prima banca, cam din clasa intai pana in clasa a opta”.

Pe Gigi nu-l multumeste, insa, pana la capat, nici macar prima banca. Pentru milionarul ajuns deputat e doar o chestiune de timp pana va ajunge mai sus. “Antonescu presedinte si dupa aia o sa fiu acolo! Eu tot timpul imi place sus! Acum asta e, incepem de jos. Suport! Urcam treapta, facem cate un pas, pac, pac”, spune proaspatul parlamentar, in stilul caracteristic.

Cu aspiratii inalte, Becali a radiat astazi de fericire. A dat mana cu toata lumea, a glumit si a admirat mandru intreaga sala. Nerabdator, proaspatul deputat a vrut sa probeze si microfoanele de la tribuna.

Functia pe care a dobandit-o in urma alegerilor e varful carierei pana acum. Postul de la Parlamentul European n-a fost pe masura asteptarilor lui Gigi Becali: “Acolo nu esti prea util si nu te simti util, te simti ca un fel de piesa la o masina care e asa ca asa trebuie sa functioneze”.

Pana sa ajunga in fruntea turmei, Becali va trebui sa faca fata muncii de zi cu zi din Parlament. El a cerut mai marilor partidului sa-l desemneze membru in Comisia Juridica.

foto: Intact Images

Victor Ponta: "Prefectii de Botosani si Neamt vor fi demisi"... Alesii noi au venit mai devreme la sediul Parlamentului, ca sa prinda un loc pe scaun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x