Antena Căutare

WikiLeaks: Udrea, o “neastamparata”. Ministrul: "In Romania, barfa e sport national"

Elena Udrea reactioneaza pe Facebook la zvonurile privind aparitia numelui sau in telegramele Wikileaks. Udrea acuza aplecarea spre barfe si placerea de a ne denigra tara, dupa ce ziarul Kamikaze a anuntat ca va publica telegrame in care scrie ca ministrul turismului ar fi fost amanta presedintelui Basescu.

Reactia Elenei Udrea vine dupa un articol aparut in revista Kamikaze, care sustine ca a obtinut mai multe documente de la organizatia WikiLeaks, in care diplomatii americani vorbesc despre Romania.

Potrivit documentelor, Elena Udrea ar fi descrisa drept "a saucy person". In traducere libera, termenul poate insemna - incitanta, obraznica, voioasa sau neastamparata.

Potrivit aceleeasi publicatii, intr-o alta telegrama atribuita Wikileaks, Elena Udrea si fostul ministru Monica Iacob Ridzi au reputatia de a fi fostele iubite ale presedintelui Traian Basescu. In replica, Elena Udrea scrie pe reteaua de socializare ca barfa este in Romania un fel de sport national.

''Eu cred ca diplomatii acreditati la Bucuresti se ocupa cu lucruri serioase, nu de colectionarea si transmiterea de barfe la nivel de colt de cartier, de la diverse personaje pline de penibil", scrie ministrul Turismului.

Cu o zi inainte ca presa sa scrie despre aceste telegrame, seful statului spunea ca prin intermediul WikiLeaks vor fi aflate si lucruri mai putin serioase.

,,Ce cred ca vom afla noi din aceste telegrame, dincolo de lucruri serioase, probabil discutii ale mele cu ambasadorii, (...) cred ca vom mai avea ocazia sa vedem ceva: cei care nu au relatii oficiale, dar au placerea sa toarne. (...) Cred ca si acest spectacol il vom avea", a declarat Traian Basescu.

Sursa: Antena3

Botis: Demisionez daca Basescu nu promulga modificarile aduse Codului Muncii... Cristian Preda: Nu avem nevoie de "maimutareala" in PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x