Antena Căutare

Ziua decisiva pentru Catalin Voicu

Politicianul afla daca va fi sau nu arestat, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) va decide daca aproba mandatul de arestare cerut de procurorii anticoruptie.

UPDATE 12.55: Senatul nu va mai vota inca o data cererea de arestare a lui Catalin Voicu, aşa cum ceruse senatorul. Biroul Permanent a respins cererea senatorului PSD, care a reclamat ca votul dat saptamana trecută nu ar fi valabil. ICCJ judeca la aceasta ora cererea DNA de arestare a lui Voicu.

Daca Voicu ajunge dupa gratii, ar fi o premiera la noi in tara. Niciun parlamentar nu a fost arestat pana acum in timpul mandatului. Aseara, insa, senatorul a spus ca are incredere in justitia de la noi din tara. Si a marturisit ca a fost la biserica sa se roage.


Marti, o judecatoare va decide daca emite mandatul pentru 29 de zile pe numele lui Voicu. Daca va fi asa, ar fi o premiera pentru Romania. Niciun parlamentar nu a fost arestat pana acum in timpul mandatului.

Dosarul lui Catalin Voicu are nu mai putin de 2.700 de pagini, pe care senatorul spune ca le-a studiat personal.

Cu cateva ore inainte de a fi luata decizia la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Catalin Voicu spune ca s-a rugat. In rest, senatorul spune ca se simte mult mai bine, chiar daca saptamana trecuta a fost internat dupa ce a suferit un puseu de tensiune.

Deputatii au adoptat Legea Responsabilitatii Fiscale... Deputatul PDL Sorin Gheorghe Buta, colaborator al fostei Securitati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x