Căutare Live

Scenă incredibilă la Iaşi. O femeie a mers cu buletinul să reclame că maşina i-a fost lovită, deşi nu avea permis de conducere

Poliţiştii din Iaşi s-au confruntat zilele trecute cu un caz inedit. O femeie în vârstă de 34 de ani a reclamat că maşina i-a fost lovită, deşi şoferiţa nu avea permis de conducere.

Poliţiştii din Iaşi s-au confruntat zilele trecute cu un caz inedit. O femeie în vârstă de 34 de ani a reclamat că maşina i-a fost lovită, deşi şoferiţa nu avea permis de conducere.

Incidentul în care a fost implicată ieşeanca a avut loc pe data 20 octombrie, atunci când maşina sa a fost lovită din spate de către un alt vehicul.

Cei doi şoferi implicaţi nu s-au înţeles şi au mers la Poliţie. Acolo, ambii conducători auto au fost căutaţi în baza de date iar poliţiştii rutieri au avut parte de o surpriză de proporţii.

Se pare că femeia nu figura cu permis de conducere, asta pentru că pe numele femeii nu fusese înregistrat niciodată un permis de conducere, au precizat surse din Poliţie.

"La data de 20 octombrie, la Poliţia Municipiului s-a prezentat o femeie de 34 de ani, din municipiul Iaşi, pentru a declara o tamponare, survenită în municipiul Iaşi, în care a fost implicată ca şi conducător auto. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat faptul că aceasta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Ai puterea să nu-ți dea lacrimile? Doamne, cum interpretează acest copilaș faimoasa poezie ”Nu plânge, Maică Românie!”... FC Dinamo: Neicuţescu a fost operat şi va fi indisponibil jumătate de an...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri