Antena Căutare

Ultima declarație a lui Teodosie care i-a înfuriat pe români. Are legatură cu fumătorii

Arhiepiscopul Tomisului a făcut o nouă declarație care a stârnit multe controverse în mediul online! Iată ce spune despre fumători și despre rugăciunile acestora!

Galerie
Ultima declarație a lui Teodosie care i-a înfuriat pe români. Are legatură cu fumătorii | Hepta

Înaltpreasfințitul Teodosie a făcut încă o declarație care i-a indignat pe mulți români, mai ales că de data aceasta au fost vizați absolut toți fumătorii.

Situația a luat amploare după ce un credincios l-a întrebat dacă rugăciunea unei persoane care fumează este valabilă.

Citește și: Cea mai puternică rugăciune pe care să o citești în Postul Maicii Domnului 2024. Îți curăță sufletul și face minuni

Iată ce a răspuns Arhiepiscopul Tomisului cu privire la rugăciunile fumătorilor!

Articolul continuă după reclamă

Ultima declarație a lui Teodosie care i-a înfuriat pe fumătorii români

Potrivit news.ro, Înaltpreasfințitul Teodosie a fost invitat în cadrul unei emisiuni cu tema „Dialog duhovnicesc”, unde un credincios și-a dorit să afle dacă se ia în considerare rugăciunea celor care fumează, iar Arhiepiscopul Tomisului a răspuns clar și răspicat:

„Nu prea se ia. Sfinţii Părinţi sunt categorici: fumatul este păcat împotriva firii. Acestea-s cele mai mari păcate, cele împotriva firii. De aceea, lăsaţi-vă de fumat!”, a răspuns ÎPS Teodosie, la postul de radio la care participă, regulat, la o emisiune cu tema „Dialog duhovnicesc”.

Astfel, Arhiepiscopul Tomisului a atras din nou atenția publicului cu declarațiile sale care de-a lungul timpului au fost extrem de dezbătute, inclusiv de autorități.

Citește și: Înalt Prea Sfințitul Teodosie face din nou o declarație controversată. Ce le spune femeilor care sunt agresate de soți

Oamenii au reacționat imediat în mediul online, susținând că nu este „nimic demn de luat în seamă”.

Internauții s-au împărțit treptat în două tabere și și-au expus punctul de vedere imediat:

„Cred că nu i-ar strica un consult medical la cap, securistului care se crede regele Dobrogei !”

„Că ne și interesează balivernele lui Teodosie! Nimic demn de luat un seamă. Trăncăneli de țață.”

„O fi el Dumnezeu și nu ne-am prins! E depășit din toate punctele de vedere!” sunt doar câteva dintre comentariile celor care nu cred în spusele lui Teodosie.

Nici cei care sunt de acord cu spusele acestuia nu s-au lăsat mai prejos:

„Trebuie să nu fumezi o săptămână ca să te asculte God... Are dreptate într-o privință, este păcat că proștii sunt lăsați să fumeze oriunde. Dacă vrei să intri în Mega trebuie să-ți faci loc printre fumători, la Ikea în față zici că-i bazar turcesc din anii 1900, pute a mahoarcă de pică mustele, la camera de urgență covid e puhoi de medici asistente și pacienți care fumează într-o solidaritate exemplară, dacă aștepți tramvaiul sigur sunt cel puțin 5 cu mahoarcele aprinse care te afumă ca să ajungi cât mai fresh la job.

Trebuie interzis fumatul și în spațiile publice deschise, fumătorilor să li se facă niste cuști speciale în care să fumeze”

Citește și: IPS Teodosie cere „post şi rugăciune cât mai intensă” pentru înfiinţarea Mitropoliei Tomisului! A instituit 3 zile de post

În urmă cu aproximativ o lună, Teodosie făcea o altă declarație care a stârnit indignare chiar și la nivelul autorităților.

Acesta susținea că „femeile ar trebui să își ducă crucea, făcând și voia soțului pentru a nu destrăma căsnicia” după ce o credincioasă l-a întrebat ce ar trebui să facă în situația în care soțul ei o obligă să facă ceva ce ea nu își dorește

Ministrul Justiției și Ministrul Familiei au reacționat imediat la declarația controversată, susținând că este „un derapaj inacceptabil” și că „orice formă de abuz, inclusiv cel psihologic, e inacceptabilă.”

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x