Antena Căutare

Rivalitate adorabilă! Priviţi ce reacţii au copiii când un nou membru al familiei apare!

Cu toţii ştim că rivalitatea dintre fraţi poate fi înverşunată, dar cei mai mulţi dintre noi nu ne-am schimba surorile sau fraţii pentru nimic în lume. Asta nu schimbă faptul că atunci când noi membri ai familiei apar, fraţii mai mari sunt într-o competiţie continuă de a le atrage atenţia părinţilor. 

Cu toţii ştim că rivalitatea dintre cei mici poate fi înverşunată, dar cei mai mulţi dintre noi nu ne-am înlocui surorile sau fraţii pentru nimic în lume. Asta nu schimbă faptul că atunci când noi membri ai familiei apar, fraţii mai mari sunt într-o competiţie continuă de a le atrage atenţia părinţilor.

O amuzantă selecţie de fotografii, alese de cei de la “Bored Panda”, arată cele mai comice expresii ale copiilor când trebuie să pozeze lângă fraţii mai mici.

De la tristeţe la accese de furie, dar suntem convinşi că îşi iubesc fraţii, aici avem câteva dintre cele mai amuzante reacţii !

Fetiţa ce rupe bariera rasismului! Răspunsul pe care l-a oferit casierei după ce îşi alesese o păpuşă “diferită ei” va o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x