Antena Căutare

Semnal de ALARMĂ! Apa îmbuteliată, contaminată cu particule de plastic

Cel mai recent studiu realizat de cei de la Universitatea de Stat din New York arată că 93% dintre sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic. 

Cel mai recent studiu realizat de cei de la Universitatea de Stat din New York arată că 93% dintre sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic.

Potrivit studiului, fiecare litru de apă conţine aproximativ 10 particule plastic de grosimea unui fir de păr. Potrivit cercetătorilor, bucăţile provin din capac, în momentul în care este desfăcut.

În studiul Universităţii din New York au fost analizate 259 de sticle de din 9 ţări (SUA, China, Brazilia, India, Mexic, Indonezia, Liban, Kenya şi Thailanda) şi au fost incluse în cercetare 11 branduri care vând apă îmbuteliată. Dintre cele 259 de sticle analizate, doar 17 nu conţineau particule de plastic. Apa îmbuteliată conţine o cantitate de plastic de două ori mai mare decât apa de la robinet, conform oamenilor de știință.

Un simplu obiect i-a adus o AVERE. Ținea ,,norocul” într-o cutie de pantofi... Aventura "ASIA EXPRESS" continuă în Cambodgia! Probele NEBUNE prin care sunt puse vedetele să treacă: "Es...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x