Antena Căutare

1 Mai se sărbătoreşte în casă. Cum arată acum drumurile spre mare şi munte

Cine vrea să încingă grătarul la iarbă verde riscă să fie luat pe sus de jandarmi sau poliţişti. Autorităţile au anunţat că vor păzi cu stricteţe locurile de picnic pentru a se asigura că toată lumea respectă regulile de distanţare socială.

1 Mai înseamna pentru mulţi tineri începutul distracţiei la malul mării. Anul acesta, însă, pandemia le-a schimbat planurile. Acum, litoralul este pustiu, iar pe plaje nu mai întâlneşti decât pescăruşi şi poliţişti aflaţi în patrulare. În Vama Veche, odinioară polul distracţiei.

Ce se va schimba la nunțile din România, după 15 mai! Marcel Vela: „Trebuie să mai răbdăm un pic! Două săptămâni”

Până acum, în fiecare an, era momentul în care plajele, terasele, corturile, pensiunile și hotelurile se umpleau. Acum, plajele sunt pustii, Vama e tristă cum n-a fost niciodată.

Mesajul lui Marcel Vela pentru români de 1 Mai: "Am văzut în vama veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur. Vreau să știu că vom fi sănătoși"

Totul e închis, iar pe plaje poți să întâlnești doar pescăruși și polițiști care patrulează.

Te bucuri că ai liber de 1 mai, dar știi care e motivul pentru care nu lucrezi pe această dată? Adevărul te va întrista!

Tradiţionalul sejur la mare de 1 Mai nu este înscris în ordonanţele militare! A fost precizarea pe care Poliţia Română a făcut-o din nou pentru cei care plănuiau să iasă din izolare cu ocazia Zilei Muncii, mai ales că vremea este excelentă la mare.

Imagini uluitoare, pe Autostrada Soarelui! Ce le spun polițiștilor șoferii care vor să iasă din București, pe drumul către litoral, de 1 mai!

Drumurile care duc spre litoral au fost împânzite de filtre rutiere iar în trenuri şi gări toţi călătorii sunt verificaţi. Aşa că nu se poate ajunge nicăieri fără un motiv bine întemeiat.

Video | Bucurie până la lacrimi! "Taaaati, ai veeniittt!!" Reația unei fetițe din România când și-a văzut tatăl ieșit din spital, videcat de coronavirus

Aşa se face că pentru prima dată de 1 Mai toate plajele de la Marea Neagră sunt pustii.

Mesajul lui Marcel Vela pentru români de 1 Mai: "Am văzut în vama veche un răsărit superb, dar era un răsărit singu... Când se va deschide sezonul turistic pe litoral. Noutățile anunțate de ministrului Economiei: „Eu sunt optimist de felul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x