Antena Căutare

1 Martie 2023. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de Mărțișor pentru persoana iubită, prieteni și părinți

Ziua de 1 martie aduce cu sine bucuria dăruirii și semnifică totodată o perioadă de renaștere sufletească, la fel cum natura renaște în perioada primăverii. De Mărțișor, nu rata ocazia de a împărtăși cu cei apropiați gândurile tale bune. Iată câteva idei pentru cele mai reușite urări și felicitări de 1 martie, care pot ține loc chiar și de mărțișor!

martisor Galerie
1 Martie 2023. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de Mărțișor pentru persoana iubită, prieteni și părinți | Foto: Profimedia/Colaj personal

Odată cu venirea primăverii, celebrăm și ziua Mărțișorului, o sărbătoare născută din tradiție și veche de generații. Ca la orice alt eveniment important din calendar, în această zi se obișnuiește ca oamenii să își împărtășească mesaje și gânduri bune, pe lângă nelipsitele mărtișoare purtătoare de noroc, colorate în alb și roșu. Iată cele mai simple și frumoase mesaje pe care să le transmiți celor dragi cu această ocazie!

Citește și: Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de 1 Martie pentru mamă, iubită, soție, prietenă sau colegă

Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și felicitări de 1 Martie 2023. Oferă-le celor dragi și un mărțișor „virtual”

Pe lângă tradițiile și obiceiurile care sunt urmate în ziua de 1 martie, sosirea primăverii e prilejul ideal pentru a le trimite celor dragi mesaje sau felicitări cu urări prietenoase, în care să le urezi o primăvară frumoasă. Iată câteva mesaje inedite, numai bune de a fi date mai departe.

- Firul alb e sănătate iar cel roşu, posperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună.

- Așa cum ghioceii ies triumfători în fața iernii, asemenea să se întâmple și cu zâmbetul tău, în perioadele mai triste! O primăvară minunată!

- Zâmbetul să-ți fie mereu blând precum soarele primăverii. Inima să-ți tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renașterii naturii să-ți aducă aminte că întotdeauna mai există o speranţă. O primăvară ca-n povești!

- Martie să-ți aducă soare, zâmbete și dulci șoapte… de iubire!

- Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!

- Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!

- Ghiocei să-ți răsară în suflet și să-ți umple inima de bucurie și fericire!

- Un mărţișor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!

- Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămadă de îmbrățișări… special pentru tine! La mulți ani de 1 Martie!

- Sufletul să-ți vibreze în acordurile bucuriei și dragostei de viață! O primăvară fericită și împlinită!

- Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!

- Un buchet de ghiocei și o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile!

- Parfumul florilor de primăvară, roua dimineților calde, adierea vântului blând al celui mai frumos anotimp, toate acestea să-și găsească locul în sufletul tău.

Citește și: Mărțișor 2023: Tradiții și superstiții pentru ziua de 1 martie. Ce trebuie să faci pentru a avea noroc tot anul

Scurte versuri și mesaje amuzante de 1 Martie 2023. Cum să îți surprinzi prietenii și apropiații

- Ghiocel, gingașă floare/ Pe a dimineții boare/ Zboară-n grabă și vesteste PRIMAVARA, ce sosește.

- Martie cel călător/ Îţi trimite-un mărţişor/ Nu e lucru de valoare/ Dar atenţia e mare!

- Erau ghiocei în floare/ Iar un fluture în zbor/ Aninase pe- o crenguţă/ Pentru mine, mărţişor!

- Din albul fulgilor de nea/ Și din a soarelui sclipire/ Îți dăruiesc un mărțișor/ Aducător de fericire!

- Mici minuni aduse-n dar/ Prinse-n șnurul împletit/ Sunt gata de oferit/ Bucurie și noroc/Aduc tuturor, pe loc!

- Ani frumoşi să-ți vină-n cale! Sănătate și… parale!

- Ştiu că nu ţi-am luat mărţişor şi am fost un mare ţăran şi mai ştiu ca eşti cea mai frumoasa femeie din spaţiul sud-est european.

-Știu că era mai frumos să-ți iau un mărţişor decât să-ți dau un mesaj pe telefon, dar înțelege-mă și pe mine, sunt un fel de Eminescu și trăiesc numai prin rime.

Mesaje de dragoste de 1 Martie 2023, pentru persoana iubită

- Zâmbetul tău e prmăvara mea! Te iubesc și de 1 Martie.

- Să te gândești la mine ori de câte ori răsare un ghiocel. Tu ești Mărțișorul meu.

- În această zi de primăvară, când toate florile zâmbesc pentru tine, primește-n dar acest mărțișor alături de urările mele de bine!

- Să ai gingășia lăcrămioarelor, parfumul toporasilor, prospețimea zambilelor și puterea ghiocelului care răzbate prin pământul înghețat. La mulți ani de 1 Martie și multă iubire!

- Parfumul florilor de primăvară, rouă dimineților calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea să-și găseasca locul în sufletul tău. Te iubesc!

- Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.

- Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

Poezie de Mărțișor pentru părinți

Dumnezeu, lumii a dat
Mărţişor de neuitat,
Când peste lut a suflat
Şi cu viaţă ne-a-înzestrat.

Viaţa – mărţişor nepreţuit de Dumitru Delcă

Mamă,
Mărţişor nepreţuit
Este viaţa ce-ai primit
De la Dumnezeu cel sfânt,
Când te-a lăsat pe pământ.
Tu, mărţişorul primit,
La fată l-ai dăruit.
Când va fi mamă şi ea,
Altei fete îl va da.
"Dar din dar se face rai."
Viaţă ai, viaţă să dai.
Cât mai mult să dăinuiască,
Mărţişorul-viaţa noastră.

Poezii speciale de 1 Martie 2023

Azi, când am deschis fereastra/ Soarele a năvălit/ A privit ironic glastra/ Şi-n grădină m-a poftit!

Erau ghiocei în floare/ Iar un fluture în zbor/Aninase pe-o crenguţă/ Pentru mine, mărţişor!

Citește și: Babele din martie. Cum îti alegi baba și ce spune ea despre tine

Luna Martie – Emilia Plugaru

Martie e, așadar

Prima lunã-n calendar

Care-anunțã toata țara

C-a sosit iar primãvara!

Și din prima zi, se știe,

E-un motiv de bucurie:

Mãrțișoarele apar. – Mici minuni aduse-n dar.

Prinse-n șnurul împletit Sunt gata de oferit

Bucurie și noroc Aduc tuturor, pe loc.

Mărțișorul

Din alb și roșu firisor

Ți-am împletit un mărțișor

Din albă iarnă și curată

Și primăvară ce se-arată.

De ghiocei îl însoțesc

Asta-nsemnand că te iubesc

Cu drag în piept eu ți-l așez

Și cu respect, te-mbratițez!

Bursa de merit creşte de la 200 la 450 de lei pe lună. Cât vor primi elevii care obțin medalii la olimpiadele naționale... Mărțișor 2023: Tradiții și superstiții pentru ziua de 1 martie. Ce trebuie să faci pentru a avea noroc tot anul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Parteneri Mesaje de Dragobete 2024 pentru iubit. Idei de urări, felicitări și declarații romantice Mesaje de Dragobete 2024 pentru iubit. Idei de urări, felicitări și declarații romantice Catine.ro William Levy a transmis un mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților. Ce spune despre statusul relației sale William Levy a transmis un mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților. Ce spune despre statusul relației sale Happy Channel „Am primit a doua șansă la viață”. Povestea impresionantă a orădeanului campion la paraciclism „Am primit a doua șansă la viață”. Povestea impresionantă a orădeanului campion la paraciclism Libertatea.ro Cu ce pagube s-au ales proprietarii unui magazin care vând pe caiet. "Polițiștii au amenințat că dacă vor ne amendează tot pe noi cu 500 de milioane de lei vechi" Cu ce pagube s-au ales proprietarii unui magazin care vând pe caiet. "Polițiștii au amenințat că dacă... Ziare.com Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil! Ramona „radiază” de fericire alături de românul celebru Cât de frumoasă este soția lui Marius Copil! Ramona „radiază” de fericire alături de românul celebru AntenaSport Kanye West stârnește noi CONTROVERSE! Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pentru o reclamă bizară difuzată în timpul Super Bowl. Cum s-a filmat rapperul Kanye West stârnește noi CONTROVERSE! Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pentru o reclamă bizară difuzată în... Elle Vești proaste pentru români! Un aliment consumat de foarte multe persoane este pe cale să dispară Vești proaste pentru români! Un aliment consumat de foarte multe persoane este pe cale să dispară Spynews.ro Mădălina Pamfile s-a măritat de Valentine’s Day! A îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai Mădălina Pamfile s-a măritat de Valentine’s Day! A îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai BZI Dan Ciotoi, după ce s-a operat de cancer de colon: „Totul a început când am mâncat mai multă mâncare solidă!” Dan Ciotoi, după ce s-a operat de cancer de colon: „Totul a început când am mâncat mai multă mâncare solidă!” BZI Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro Pateuri cu ciuperci și ardei. Rețetă pentru gustări delicioase Pateuri cu ciuperci și ardei. Rețetă pentru gustări delicioase HelloTaste.ro Horoscop 26 februarie - 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Peștii au succes pe toate planurile, Leii vor face o schimbare profundă Horoscop 26 februarie - 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Peștii au succes pe toate planurile, Leii vor face o... Antena3.ro Cum să îți antrenezi creierul ca directorii Google și Tesla. Trucul simplu pe care îl poți folosi înainte de culcare Cum să îți antrenezi creierul ca directorii Google și Tesla. Trucul simplu pe care îl poți folosi înainte de... useit Horoscopul zilei de 20 februarie 2024. Peștii au nevoie de mai mult timp liber. Află ce se întâmplă cu zodia ta Horoscopul zilei de 20 februarie 2024. Peștii au nevoie de mai mult timp liber. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine Egiptul, acord de miliarde dolari cu Emiratele Arabe pentru a dezvolta un oraș la Marea Mediterană Egiptul, acord de miliarde dolari cu Emiratele Arabe pentru a dezvolta un oraș la Marea Mediterană Wall-Street Nu ești singură: Mesaje de speranță și optimism pentru zilele în care simți că lumea ta se prăbușește Nu ești singură: Mesaje de speranță și optimism pentru zilele în care simți că lumea ta se prăbușește Kudika Bancnota din 2001 care se vinde cu 15.000 de lei pe internet. Dai lovitura dacă o ai acasă Bancnota din 2001 care se vinde cu 15.000 de lei pe internet. Dai lovitura dacă o ai acasă Playtech A murit Alexei Navalnîi. Opozantul lui Putin s-a stins în inchisoare A murit Alexei Navalnîi. Opozantul lui Putin s-a stins în inchisoare Redactia.ro Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e... Observator Cum poți spăla eficient alimentele vegetale. Substanțele identificate în compoziția acestora Cum poți spăla eficient alimentele vegetale. Substanțele identificate în compoziția acestora MediCOOL Ciorbă de perișoare cu borș. Rețeta pe care trebuie să o știe orice gospodină Ciorbă de perișoare cu borș. Rețeta pe care trebuie să o știe orice gospodină HelloTaste FOTO. Cum arată soția fotbalistului român care s-a dezbrăcat complet pentru bani și care acum și-a primit înapoi bărbatul acasă! FOTO. Cum arată soția fotbalistului român care s-a dezbrăcat complet pentru bani și care acum și-a primit... ProSport Greșeala pe care o fac toți românii după ce mănâncă. Ce spune medicul Vlad Ciurea Greșeala pe care o fac toți românii după ce mănâncă. Ce spune medicul Vlad Ciurea Gandul Am descoperit detalii din viața secretă dusă de Mioara Roman. „Am creat un micro-sistem...” Am descoperit detalii din viața secretă dusă de Mioara Roman. „Am creat un micro-sistem...” CanCan Nume de bebeluși care și-au pierdut din popularitate în 2024. Ce alegeri nu mai fac părinții pentru copiii lor Nume de bebeluși care și-au pierdut din popularitate în 2024. Ce alegeri nu mai fac părinții pentru copiii lor DeParinti Jennifer Lopez a făcut aluzie la o relație abuzivă din trecut. Cântăreața a sugerat că un bărbat ar fi lovit-o și ar fi strangulat-o Jennifer Lopez a făcut aluzie la o relație abuzivă din trecut. Cântăreața a sugerat că un bărbat ar fi... ZUTV O femeie și o hologramă AI se vor căsători. Cum e posibilă o astfel de relație O femeie și o hologramă AI se vor căsători. Cum e posibilă o astfel de relație UseIT Cum recunoști carnea de vită de calitate. Sfaturi de la specialiști Cum recunoști carnea de vită de calitate. Sfaturi de la specialiști Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Video Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Te cunosc de undeva Sezonul 20, 24 februarie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu - jurizare Sambata, 24.02.2024, 22:50
Ultimele știri
x