Antena Căutare

Unde poți aplica acum, chiar dacă nu ai terminat facultatea

Site-ul de anunțuri cu locuri de muncă, JobZZ.ro îți prezintă 10 idei cu joburi la care poți aplica și fără facultate.

Mulți tineri tind să devină descurajați atunci când caută locuri de muncă, din motivul că nu au o facultate terminată, însă piața muncii oferă oportunități tuturor persoanelor interesate să muncească, indiferent de domeniul ales sau de studii. Angajatorii au început să pună mai mult accentul pe motivația și nivelul de implicare al unei persoane, decât pe o diplomă, așadar dacă nu ai studii superioare o opțiune ar fi să iei în considerare un curs de calificare pentru a-ți găsi mai ușor un job. Site-ul de anunțuri cu locuri de muncă, JobZZ.ro îți prezintă 10 idei cu joburi la care poți aplica și fără facultate.

Având în vedere că te aflii aici pentru că ești interesat din ce joburi ai putea alege chiar dacă nu ai studii superioare, mai jos îți prezentăm 10 idei de locuri de muncă fără facultate, conform JobZZ.ro:

  • Agent Vânzări - Domeniul Vânzărilor atrage mulți tineri care pe lăngă salariul de bază, au posibilitatea să obțină bonusuri din performanțele pe care le au. Pentru a deveni un Agent de Vânzări ai nevoie de o atitudine pozitivă, putere de convingere și abilități bune în comunicarea cu oamenii.
  • Operator Call Center - Dacă ești o persoană cu atenție distributivă, care învață repede și îi place munca de birou, atunci un job în Call Center ți s-ar potrivi bine. Ca un plus, în cazul în care cunoști o limbă străină la nivel avansat, vei avea parte și de un salariu mai mare.

  • Game Tester - Ești pasionat de jocurile video? Atunci jobul de Game Tester este soluția ideală de a îmbina utilul cu plăcutul. Angajatorii caută în candidatul ideal abilități analitice, atenție la detalii și cunoașterea limbii engleze pentru a testa cu atenție și a îmbunătăți calitatea jocurilor.

  • Recepționer - Activitățile principale ca recepționer într-un hotel constau în primirea, cazarea și menținerea unei legături optime cu clienții pentru a rezolva eficient solicitările acestora. Pentru a ocupa acest post ai nevoie de o prezență agreabilă, amabilitate, abilități bune de organizare și comunicare.

  • Lucrător Comercial - Ocupația de Lucrător Comercial presupune vănzarea produselor din magazin. Dacă ai o memorie vizuală bună, ești o persoană implicată în activitate, știi să acționezi cu rapiditate și comunici bine cu oamenii, cu siguranță te vei descurca pe acest post.

  • Ospătar - O activitate care îți poate aduce venituri bune, având în vedere interacțiunea directă cu clienții, este cea de Ospătar. Servirea oamenilor cu amabilitate și cunoașterea specialităților localului, pot aduce pe lăngă salariul propriu zis și la un bacșiș generos din partea clienților.

  • Hairstylist - Te atrage ideea de a avea o carieră de Hairstylist? Dacă nu știi de unde să începi, ideal ar fi să o faci printr-un curs de perfecționare. Acest curs îți va deschide porțile spre un job într-un salon, unde poți obține venituri subtanțiale în funcție de performanțe, pentru care ai nevoie de pasiune și determinare.

  • Bucătar - Arta culinară nu este pentru oricine! Așadar dacă ai un astfel de talent ar fi păcat sa nu îl însușești așa cum se cuvine. Joburile în restaurante sunt plătite bine, iar pe parcurs ce profesezi, înveți multe lucruri care te pot ajuta în viitor să îți deschizi propria afacere.

  • Sudor - Meseria de sudor nu e tocmai ușoară, însă veniturile vor fi pe baza efortului depus. Pentru a te specializa și a te poziționa pe piața muncii ca Sudor Speciazat este necesar să urmezi un curs de calificare și să dispui de rezistență la un mediu de lucru solicitant din punct de vedere fizic.

  • Șofer - Fie că alegi să te angajezi ca șofer personal sau șofer pentru o firmă, este o meserie ușoară și plăcută dacă dispui de permis de conducere și îți place să te plimbi cu un autovehicul. Pentru a obține un post de șofer trebuie să ai experiență în condus și sa nu fi avut antecedente grave în trecut.

Să îți găsești un loc de muncă bine plătit pare dificil, mai ales dacă nu ai o diplomă care să ateste studiile superioare, însă lucrurile nu stau chiar așa. Prin urmarea unui curs de calificare, te poți specializa într-un domeniu care te pasionează, iar cu timpul poți trece de la statutul de angajat la cel de antreprenor.

Acum că ți-ai facut o idee despre ce tip de job ar fi potrivit pentru tine, intra pe JobZZ.ro! Aici găsești locuri de muncă din toate domeniile, inclusiv locuri de muncă fară a avea nevoie de facultate!

România s-a cutremurat din nou! Două seisme s-au produs astăzi!... Trafic blocat pe DN 1, din cazuza aluviunilor. S-au strâns COLOANE de mașini mai lungi de doi kilometri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x