Antena Căutare

3.000 de lei, salariu net, pentru o categorie de români! Ce locuri de muncă vor fi plătite cu această sumă

Locuri de muncă cu 3.000 de lei pe lună, salariu net, ar urma să fie disponibile, în sectorul agricol, într-o strategie de aducere acasă a diasporei, a declarat ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

3.000 de lei, salariu net, pentru o categorie de români! Ce locuri de muncă vor fi plătite cu această sumă
3.000 de lei, salariu net, pentru o categorie de români! Ce locuri de muncă vor fi plătite cu această sumă

Potrivit ministrului Agriculturii, anul acesta, pentru Programul „Tânărul Fermier" se vor aloca 43 milioane de euro, programul având două componente, astfel încât 50% din această sumă, adică 20 milioane de euro, să fie destinată românilor din Diaspora.

Se fac angajări în România! Ministrul Finanțelor: „Se caută 10.000 de persoane! Avem măsuri pentru unii angajatori”

Adrian Oros a adăugat că, pentru prima dată, beneficiarii acestui program vor primi şi până la 50 de hectare în arendă sau concesiune.

Locuri de muncă pentru români! Domeniile în care se caută urgent angajați

„Nu le vom mai da prietenilor voştri pe redevenţe ridicole. Din iunie, vom implementa o schemă de sprijin pentru cei care angajează muncitori zilieri sau sezonieri.

Am adoptat Hotărârea Guvernului nr. 356/2020 privind aprobarea Programului pentru stimularea angajării tinerilor în sectoarele agricultură, acvacultură şi industrie alimentară", a mai spus Oros, în Parlament, când a fost dezbătută moțiunea simplă depusă de parlamentari PSD, ALDE şi afiliaţi grupului social-democrat.

Ten iritat și probleme respiratorii? Când trebuie schimbată? Doi medici îți spun tot ce trebuie să știi despre utilizare... De ce refuză bărbații să poarte mască pentru a se proteja de coronavirus. Medicul Adrian Marinescu: ”Virusul nu ține con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x