Antena Căutare

34 de fete dintr-o mie devin mame în România, la vârsta de 15-19 ani

De la păpuşi, la bebeluşi. Este drama a mii copile din România care devin mame în fiecare an. Cea mai frumoasă experienţă din viaţa unei femei, pusă pe umerii unor fetiţe, le transformă şi le marchează. Iar noi avem, în acest moment, cel mai mare număr de naşteri din Uniunea Europeană în rândul adolescentelor mai mari de 10 ani. ONU a atras deja atenţia Guvernului României pentru adoptarea de urgenţă a unei strategii.

Numărul de naşteri în rândul tinerelor cu vârstă între 15 si 19 ani este cel mai îngrijorător. sunt 34 de tinere dintr-o mie în aceasta situaţie. Şi mai grav este că mai prost decât noi stau doar doua state în întreaga Europa: Bulgaria şi Georgia.

Ultimul raport al organizaţiei Salvaţi Copiii arată că România se confruntă cu un număr mai mare de nașteri în rândul fetelor minore decât state precum Trinidad Tabago, India sau Rwanda.

România a ajuns în topul continental. Suntem pe locul șapte în Europa în ceea ce privește consumul de bere... Gemenii au un început de săptămâna relaxant. Horoscopul zilei, 5 iunie 2017...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x