Antena Căutare

67 de scoli au fost inchise din cauza gerului napraznic

Mii de elevi din peste 60 de scoli din toata tara au intrat intr-o minivacanta fortata din cauza frigului. Institutiile de invatamant, fie au ramas fara curent electric, fie centralele termice nu au mai facut fata gerului. La unele scoli nu s-a mai putut asigura transportul elevilor cu microbuzul.

Ministerul Educatiei a anuntat ca 16 inspectorate scolare judetene se confrunta cu probleme cauzate de temperaturile negative, iar cursurile au fost supendate in 67 de unitati de invatamant.


Cele mai afectate judete sunt Constanta (13 unitati de invatamant), Tulcea (13 unitati de invatamant), Vrancea (11 unitati de invatamant), Galati (10 unitati de invatamant)", transmite MECTS.

Cadrele didactice monitorizeaza in permanenta prezenta la cursuri si tin legatura cu familiile pentru a verifica daca elevii pot ajunge fara probleme la scoala.

Inspectorii pot decide inchiderea scolilor atunci cand considera ca nu se pot desfasura cursurile in conditii optime, iar situatia se raporteaza zilnic la Ministerul Educatiei, cursurile urmand a fi recuperate ulterior.

Gerul goleste portofelele romanilor! Facturile la intretinere vor creste din cauza consumului ridicat de gaze... Adio, retete de medicamente pe hartie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x