Antena Căutare

A cumpărat o bere dintr-un bar și a rămas fără cuvinte când a văzut prețul, 68.000 de dolari

Un reporter din Australia a avut o surpriză în momentul în care a vrut să plătească pentru berea pe care a consumat-o în barul unui hotel din Manchester. 

Un reporter din Australia a avut o surpriză în momentul în care a vrut să plătească pentru berea pe care a consumat-o în barul unui hotel din Manchester.

A cerut o bere „Deuchars IPA” și a plătit cu cardul fără să verifice suma. În momentul în care a realizat cât a putut să plătească a rămas șocat, 68.000 de dolari americani.

„Vedeți această bere? E cea mai scumpă bere din istorie. Am plătit aseară 99,983.64 dolari australieni pentru ea în Malmaison Hotel, Manchester. Pe bune! Simt o gaură uriașă în finanțele mele.” , a postat reporterul pe Twitter.

Prețul berii nu depăsește suma de 100 de dolari, însă chelnerul a făcut o greșeală. Reporterul a făcut o solicitare pentru returnarea sumei, dar a primit momentan 1.700 de dolari. Restul sumei îl va primi în nouă zile lucrătoare, cât durează procedura de returnare.

A fost descoperită o nouă planetă. „Există apă și o atmosferă care poate susține viața”... Așa va arăta femeia din viitor (anul 2400)! Schimbarea va duce la suprapopularea planetei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x