Antena Căutare

A fugit din carantină de dorul familiei! Un bărbat din Galați a făcut circ în fața cadrelor medicale și ale oamenilor legii! Gălățeanul s-a ales cu o amendă usturătoare

Un bărbat din Galați a fugit din carantină, de dorul familiei. Jandarmii l-au prins pe bărbat și l-au amendat cu peste 6.000 de lei.

A fugit din carantină de dorul familiei! Un bărbat din Galați a făcut circ în fața cadrelor medicale și ale oamenilor legii! Gălățeanul s-a ales cu o amendă usturătoare
A fugit din carantina de dorul familiei

Bărbatul din Galați, care a fugit din izolare, dornic să-și vadă familia, a fost dus într-un centru de carantină. Omul a sărit pe geam și s-a rănit, după care a devenit agresiv și a înjurat medicii. În cele din urmă, a fost dus la psihiatrie, conform Mediafax.

Accident deosebit de grav, soldat cu un mort și doi răniți, pe un drum național din țară

În vârstă de 45 ani, bărbatul, băut fiind, a plecat, vineri seara, din izolare ca să-și vadă soția și copiii, aflați într-o comună învecinată. El a ajuns la un centru de carantină amplasat în județul Galați, a devenit agitat și a început să înjure personalul medical și jandarmii, motivând că nu va rămâne acolo și va încerca să fugă. După aproximativ 15 minute, bărbatul a sărit pe geam, dar a fost auzit de jandarmi.

Gest extrem pentru o femeie! S-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean Timișoara! Care este motivul gestului necugetat

Oamenii legii l-au văzut căzut, fără a da semne că mișcă. La fața locului a fost chemat un echipaj medical. Între timp, bărbatul și-a revenit din starea de inconștiență și a devenit iar violent. Jandarmii l-au imobilizat, iar ambulanța l-a dus la spitalul de urgență.

Statistici îngrijorătoare! Numărul cazurilor de rujeolă a crescut în ultima săptămână

Bărbatul a continuat să amenințe și să aducă injurii personalului medical din spital, motiv pentru care au fost chemați din nou jandarmii. Oamenii legii au reușit să îl liniștească, iar la finalizarea investigațiilor medicale l-au dus în același centru de carantină.

Viorel Cataramă s-a autointitulat Donald Trump al României! Afaceristul s-a ales recent cu un dosar penal

Întrucât bărbatul a amenințat că în cazul în care nu i se va da drumul se va omorî, a fost dus la Spitalul de Psihiatrie, unde a rămas internat. Jandarmii l-au amendat cu 200 lei pentru proferarea de injurii și cu 6.000 lei pentru proferarea de injurii și scandal în incinta unei unități de ocrotire a sănătății.

Accident deosebit de grav, soldat cu un mort și doi răniți, pe un drum național din țară... Caz dramatic în Timiș! A murit la doar 25 de ani, în timp ce alerga pe terenul de sport!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x