Antena Căutare

Accident deosebit de grav, soldat cu un mort și doi răniți, pe un drum național din țară

Un om a murit şi doi au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DN 6, în zona oraşului Roşiorii de Vede din judeţul Teleorman.

Accident deosebit de grav, soldat cu un mort și doi răniți, pe un drum național din țară
Accident grav in TEleorman soldat cu un mort si doi raniti

Un accident deosebit de grav a avut loc în județul Teleorman, sâmătă dimineata. În urma accidentului o persoană și-a pierdut viață, iar altele două au fost grav rănite.


Gest extrem pentru o femeie! S-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean Timișoara! Care este motivul gestului necugetat

"La kilometrul 119, în zona localităţii Roşiori de Vede, judeţul Teleorman, a avut loc o coliziune între două autovehicule. În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care o persoană a decedat", a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Statistici îngrijorătoare! Numărul cazurilor de rujeolă a crescut în ultima săptămână



Conform sursei citate, circulaţia între Alexandria şi Caracal a fost întreruptă în zona producerii accidentului, urmând să fie reluată după efectuarea cercetării la faţa locului.

Gest extrem pentru o femeie! S-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Județean Timișoara! Care este motivul gestului ... A fugit din carantină de dorul familiei! Un bărbat din Galați a făcut circ în fața cadrelor medicale și ale oamenilor le...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x