Antena Căutare

A început potopul! Ploaia torențială a lăsat trei sate din Harghita fără curent. Cod portocaliu în mai multe județe

Vremea a luat-o razna în special în nordul țării, acolo unde a plouat torențial și la această oră vântul bate cu putere, iar temperaturile nu mai depășesc 15 grade Celsius. În Harghita, trei sate sunt fără curent electric.

Vremea a luat-o razna în special în nordul țării, acolo unde a plouat torențial și la această oră vântul bate cu putere, iar temperaturile nu mai depășesc 15 grade Celsius. În Harghita, trei sate sunt fără curent electric.

Trei localităţi au rămas fără energie electrică, joi seară, din cauza ploii torenţiale, o echipă a companiei Electrica intervenind pentru remedierea defecţiunilor.

"Din cauza condiţiilor meteo, au rămas nealimentate cu energie electrică şapte posturi de transformare din trei localităţi (Păuleni, Firtuşu şi Inlăceni), cu 358 utilizatori. Intervine pentru remedierea defecţiunilor o echipă a Electrica", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu.

În mai multe zone ale judeţului Harghita a plouat torenţial joi seară şi s-au semnalat intensificări ale vântului.

Vreme rea în toată țara

Un val de aer polar a intrat prin vestul ţării şi va aduce frig, vânt şi ploi. Temperaturile au scăzut deja brusc în multe zone din ţară. Sunt diferenţe chiar şi de 19 grade de ieri până astăzi. Şi este doar începutul. Meteorologii ne sfătuiesc să scoatem din dulap hainele groase.

O masă uriaşă de aer polar a venit dinspre Peninsula Scandinavă şi a adus frigul şi ploile în vestul României. De mâine, toamna rece va cuprinde şi restul ţării.

Iar frigul va stăpâni ţara până la sfârşitul săptămânii, spun meteorologii. Cel mai periculos pentru sănătate rămâne şocul termic. Ne putem aştepta la o explozie de viroze, transmit meteorologii.

Cum se apără directorul surprins beat în curtea școlii: ”Sunt cardiac, doamnă, poate să-mi fie rău oricând!”... Declarațiile unui consilier din Brăila au stârnit revoltă: 'Bă, meltene, fără plic la domn' doctor, ajungeaţi să fiţi t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x