Antena Căutare

A încercat să iasă din parcare, dar a ajuns la disperare! O şoferiţă s-a răzbunat pe maşina care i-a stat în cale: "Doamnă, dar nu le rupe!"

Supărată că nu poate ieşi cu autoturismul din parcarea unui magazin din Suceava, o femeie s-a răzbunat pe maşina care i-a stat în cale.

Supărată că nu poate ieşi cu autoturismul din parcarea unui magazin din Suceava, o femeie s-a răzbunat pe maşina care i-a stat în cale.

Un trecător a filmat-o când încercările eşuate au dus-o la culmea disperării. Aşa că l-a pedepsit pe "vinovat": a coborât de la volan şi a rupt un ştergător şi o oglindă de la maşina care a deranjat-o.

Toată scena a fost filmată de câţiva martori oculari şi postată pe reţelele de socializare. Dacă proprietarul păgubit va depune plângere la Poliţie, pe numele şoferiţei nervoase s-ar putea întocmi dosar penal pentru distrugere.

Momentul, în materialul video de mai sus!

Nu ai cum să nu râzi! Un tată din Marea Britanie parodiază selfie-urile fiicei sale. Imaginile au devenit virale... Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât media ultimilor 30 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x