Antena Căutare

A murit bebelușul de opt luni care a fost strangulat de mamă! Femeia suferea de depresie

Bebelușul de opt luni de zile de la Galați, care a fost strangulat de mama lui, s-a stins din viață în această dimineață, la ora 4.00. 

Bebelușul de opt luni de zile de la Galați, care a fost strangulat de mama lui, s-a stins din viață în această dimineață, la ora 4.00.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, bebelușul de doar opt luni și-a pierdut viața.

Incidentul șocant a avut loc sâmbătă după amiază, soțul femeii, în vârstă de 40 de ani, fiind cel care a făcut descoperirea teribilă. El și-a găsit soția plină de sânge și bebelușul, în vârstă de doar opt luni, inconștient, după ce s-a întors de la o plimbare cu celălalt copil al familiei.

Ea e mama care a încercat să-și ucidă copilul de opt luni și apoi să se sinucidă! Șansele ca bebelușul să trăiască, minime

”Am fost sesizați, prin apel la 112, de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, care ne-a spus că, atunci când a revenit la domiciliu, și-a găsit fiul, în vârstă de opt luni, în stare de inconștiență. La fața loucului, s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 3, care a constatat că cele sesizate se confirmă, motiv pentru care s-a solicitat intervenția unui echipaj al ambulanței”, declara subcms. Anca Goliță, șeful Secției 3 Poliție, potrivit viață-liberă.ro.

Medicii sosiți la fața locului au constatat că micuțul era în stop cardio-respirator și au început imedia manevrele de resuscitare.

Femeia a fost dusă la secție, iar polițiștii urmează să stabilească condițiile exacte în care a avut loc tragedia.

Vremea s-a dezlănțuit în Dâmbovița! Strat gros de 15 centimetri de gheață, după o furtună violentă cu grindină... Doi români, loviți intenționat cu mașina, în urma unei altercații! Constantin a murit în spital, din cauza rănilor mult ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x