Antena Căutare

Un tânăr de 33 de ani, bucătar pe Fregata Mărășești, a murit după ce s-a scufundat în apă pentru a culege rapane

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care lucra ca bucătar pe Fregata Mărășești, și-a pierdut viața miercuri, după ce a intrat în apă pentru a culege rapane. 

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care lucra ca bucătar pe Fregata Mărășești, și-a pierdut viața miercuri, după ce a intrat în apă pentru a culege rapane.

Azi, în jurul orei 12.30, prin apel 112, pompierii din Constanța au fost solicitati să intervenină pentru scoaterea din apă a unei persoane, în zona digului de sud din Năvodari. La fața locului s-au deplasat pompierii militari cadrul Stației Midia cu o autospecială cu modul de prim ajutor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Tragedie pe Dunăre: șapte morți și 19 dispăruți după ce un vas s-a scufundat!

În ciuda eforturilor susținute ale pompierilor paramedici și a medicilor de pe elicopterul SMURD, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, acesta fiind declarat decedat.

Ulterior, în urma anchetei, oamenii legii au stabilit că bărbatul era bucătar pe Fregata Mărășești și ar fi murit după ce s-ar fi scufundat pentru a culege rapane.

Citește și: Tragedie în Niger! Peste 58 de morți și 37 de răniți au murit după ce niște hoți au încercat să fure combustibil dintr-o cisternă

Acum, oamenii legii de la Poliția Transporturi Maritime anchetează cazul, urmând a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

Alexandra, o fată de 15 ani, a fugit de acasă! Bunica fetei e disperată: ”Nu mai știu nimic de ea de patru zile!” ... 7 reguli pentru a evita amenzile în folosirea casei de marcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x