Antena Căutare

A trecut prin calvarul vieții la doar 19 ani! El, cu 18 ani mai mare decât ea, a agățat-o la o petrecere în club. Ceea ce a urmat a făcut-o să nu-și fi dorit vreodată să iasă din casă în acea seară

O tânără în vârstă de 19 ani a fost terorizată timp de două luni de un bărbat cu 18 ani mai mare decât ea. Fata nu a mai suportat să trăiască sub teroare și a făcut o plângere direct către ofițerii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) Iași. În doar câteva zile, oamenii legii l-au ridicat pe individ, însă tânăra nu a scăpat complet de calvar.

A trecut prin calvarul vieții la doar 19 ani! El, cu 18 ani mai mare decât ea, a agățat-o la o petrecere în club. Ceea ce a urmat a făcut-o să nu-și fi dorit vreodată să iasă din casă în acea seară
El, cu 18 ani mai mare decât ea, a agățat-o la o petrecere în club. Ceea ce a urmat a făcut-o să nu-și fi dorit vreodată să iasă din casă în acea seară

Ioana a făcut cunoștință la o petrecere, la sfârșitul lunii august, cu un individ cu 18 ani mai în vârstă decât ea. Ambii fiind din Pașcani a vorbit și au făcut schimb de contacte. Tinerei fete ici prin cap nu i-a trecut că acela este, de fapt, începutul unui coșmar ce avea să devină realitate. Ioana a vorbit de atunci de mai multe ori cu bărbatul pe nume Georgel Groza. Se pare că individul făcuse o obsesie pentru tânără, iar în momentul în care aceasta a început să-l evite, și-a ieșit din minți și a trecut la amenințări, potrivit bzi.ro.

Din luna octombrie a acestui an, tânăra a început să fie terorizată de-a dreptul. A fost amenințată cu moartea și chiar lovită de individul care a așteptat-o la scara blocului unde locuia. Groza nu se ferea să o amenințe pe tânără față în față, iar când nu avea această ocazie, o suna sau îi trimitea mesaje pe telefon. Picătura care a umplut paharul a fost la începutul lunii decembrie, când Ioana a fost lovită de Georgel Groza. Imediat după aceea, pe data de 13 decembrie, a făcut o sesizare către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC).

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, hărțuire și lovire sau alte violențe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, începând cu luna octombrie 2019, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Pașcani, ar fi amenințat frecvent, în mod direct și prin intermediul telefonului, o tânără, de 19 ani, din municipiul Pașcani, cauzându-i o stare de temere, iar la data de 2 decembrie, ar fi lovit-o pe aceasta”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

„În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 decembrie, bărbatul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă”, a mai precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Individul se află, acum, pe mâna polițiștilor și pentru moment, fata se află în afara pericolelor, dar nu se știe ce va urma. Dacă acesta va continua cu agresiunile va risca să înfunde ani grei de pușcărie.

(sursa: biz.ro)

Se schimbă totul în Educație! Cinci ore pentru elevi și programe școlare revizuite: Ministrul vrea să înființeze școli d... Buzău: Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul tânărului cu afecţiuni psihice evadat dintr-o secţie a Spitalului S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x