Antena Căutare

A votat cu mâna arsă în incendiul din Colectiv! Mesajul Alexandrei Furnea, după ce s-a prezentat la urne. „Am ales...” – Foto

Alexandra Furnea, supraviețuitoare a incendiului din clubul Colectiv, a votat la alegerile europarlamentare și la Referendumul de duminică, 26 mai. Tânăra a publicat pe internet o fotografie în care apare mâna ei dreaptă arsă în infernul din 30 octombrie 2015.

Alexandra Furnea, supraviețuitoare a incendiului din clubul Colectiv, a votat la alegerile europarlamentare și la Referendumul de duminică, 26 mai. Tânăra a publicat pe internet o fotografie în care apare mâna ei dreaptă arsă în infernul din 30 octombrie 2015.

„Am inaugurat astăzi noua mea carte de identitate cu cel mai democratic «accesoriu» care ne va ajuta să construim o Românie mai bună. Am votat de două ori «DA» și am ales oameni curați, fără un trecut rușinos, pentru un viitor european”, a scris Alexandra Funrea, supraviețuitoare a incendiului din clubul Colectiv, pe pagina ei de Facebook.

La mesajul ei s-au grăbit să răspundă mulți prieteni de pe platforma de socializare, care fie au asigurat-o că s-au prezentat și ei la vot, fie au felicitat-o sau chiar i-au spus că o iubesc.

Alexandra Furnea a fost arsă în incendiul din clubul Colectiv. A supraviețuit, dar, după cea de-a 15-a operație, le-a pierdut șirul.

Alexandra Furnea a povestit recent că a fost mințită că între condițiile de la noi și cele din Germania, nu există nicio diferență. Când a ajuns acolo și i-au văzut rănile, nemții n-a mai scos un sunet. I-au zis doar că astfel de nenorociri apar doar în urma războaielor chimice. Pentru mai multe detalii, CITEȘTE ȘI: ”Nu mă ascultă. Îmi umblă în răni, cu mâinile goale. Nu pe spate, vă rog, nu pe spate! Sângele începe să curgă.Țip!”

Alexandra Furnea a povestit pentru a1.ro despre incendiul din Colectiv și despre calvarul ce a urmat pentru ea. CITEȘTE ȘI: „Asistenta medicală îmi cânta doine vechi și plângea în timp ce îmi spăla rănile și carnea arsă” Povestea Alexandrei, scăpată din Colectiv, s-a scris cu lacrimi și agonie, pe un pat rece de spital!

Incendiul din clubul Colectiv a izbucnit în timpul unui concert susţinut de trupa rock bucureşteană „Goodbye to Gravity”, care îşi lansa albumul „Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei. În urma incendiului din clubul Colectiv, izbucnit în seara de 30 octombrie 2015, şi-au pierdut viaţa 65 de persoane - 27 în noaptea tragediei şi 38 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate. Una dintre aceste persoane și-a pus capăt zilelor, în urma suferințelor îndurate.

Schimbări radicale în educație? Dispare clasa zero și vom avea patru tipuri de examene. Ministrul Ecaterina Andronescu: ... Seismic Center : „S-a detectat formarea unei noi variații gravitaționale mult mai mare decât cea de pe 18-22 Mai ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x