Antena Căutare

Accident grav în Galați. Imaginile surprinse, imediat după impactul devastator, transmis LIVE pe Instagram, care a curmat viața a doi tineri

Un bărbat, de 35 de ani, şi o tânără, de 17 ani, au murit, în timp ce alte două fete, de 14 şi 17 ani, au fost rănite şi transportate la spital, sâmbătă, în urma unui accident rutier care a avut loc în zona centrală a municipiului Galaţi, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp de electricitate.

Doi tineri şi-au pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce maşina în care se aflau, un BMW seria 6, a intrat într-un stâlp a intrat într-un stâlp de electricitate. Un bărbat, de 35 de ani, şi o tânără, de 17 ani, au murit, în timp ce alte două fete, de 14 şi 17 ani, au fost transportate la spital.

Presa locală scrie că momentul impactului i-a surprins pe tineri făcând un live pe contul de instagram al uneia dintre fete.

"Şoferul unei maşini, un bărbat de 35 de ani, aflat pe strada Brăilei, la intersecţia cu strada Traian, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stălp de electricitate. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani şi al unei tinere de 17 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă.

Totodată au fost rănite şi transportate la spital două fete de 14 şi 17 ani care se aflau pe bancheta din spate a maşinii", a spus Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Viscolul a lovit România. Ninge în aproape jumătate de ţară, iar temperaturile au ajuns la minus 20 de grade... Accidentul grav din Galați, filmat de un taximetrist. Acestea au fost ultimele clipe de viaţă ale celor doi tineri care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x