Antena Căutare

Tragedie fără margini! Un accident extrem de grav s-a produs astăzi în județul Bihor! Un microbuz care transporta copii către școală a fost lovit frontal de un autoturism

Tragedie fără margini! Un accident extrem de grav s-a produs astăzi în județul Bihor! În microbuz care transporta copii către școală a fost lovit frontal de un autoturism. 

Tragedie fără margini! Un accident extrem de grav s-a produs astăzi în județul Bihor! Un microbuz care transporta 14 copii către școală a fost lovit frontal de un autoturism. Un tânăr de 19 ani a murit, iar alți 8 copii au suferit leziuni multiple.

La un moment dat, șoferului i-a apărut în față un autoturism care intrase pe contrasens.

Impactul a fost devastator. Șoferul microbuzului și secretara școlii au fost proiectați prin geam. Mai mulți copii au fost răniți.
Autoritățile susțin că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei pe un sector de drum cu vizibilitate redusă și curbe.

La locula ccidentului au sosit mai multe ambulanțe, dar din păcate pentru șoferul microbuzului care își luase de curând permisul, nu a mai existat nicio șansă, spune antena3.

ALERTĂ! Jandarmii, gata să intervină! Ce anunță autoritățile... Jaf ca în filme! O nepoată de 18 ani fură toată averea bunicilor pentru a o cheltui în cazinouri. Bătrânii sunt disperaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x