Antena Căutare

Accident grav în Olt. Un TIR și două mașini s-au ciocnit violent, cinci persoane au fost rănite

Potrivit INFOTRAFIC, în județul Olt, pe DN 65 Slatina - Pitești, a avut loc un incident rutier grav în care au fost implicate un TIR și două autoturisme.

Accident grav în Olt. Un TIR și două mașini s-au ciocnit violent, cinci persoane au fost rănite Galerie
Un accident grav a avut loc în Olt, în această dimineață

În ulrma impactului, trei peroane au fost îngrijite la fața locului, iar alte două au fost transportate la spital.

La fața locului s-au deplasat echipele de descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială cu spumă, o ATPVM și o ambulanță. Momentan nu se știe cauza accidentului.

Accident grav în Olt. Un TIR și două mașini s-au ciocnit violent, cinci persoane au fost rănite

"În această dimineaţă, în jurul orei 7,00, a avut loc un accident rutier pe E 574 dinspre Slatina spre Valea Mare, în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru victime multiple, o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. În urma evenimentului au rezultat cinci victime, trei dintre acestea au primit îngrijiri medicale la fata locului, două au fost transportate la spital (una de către echipajul SMURD şi una de ambulanţa SAJ)", au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Citește și:

Doi români, tată și fiu, au murit în Spania, într-un accident cumplit! Mașina lor s-a transformat într-un morman de fiare! Atenție, imagini tulburătoare! - Video

Fetiță de zece ani, șantajată cu fotografii indecente de un bărbat din Dâmbovița: „O să te vadă toată lumea!”... Atenție, români! A fost lansată o bancnotă nouă de 100 de lei, cu ocazia Marii Uniri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x