Antena Căutare

Fetiță de zece ani, șantajată cu fotografii indecente de un bărbat din Dâmbovița: „O să te vadă toată lumea!”

O copilă de doar zece ani a fost convinsă să trimită fotografii indecente cu ea unui tânăr, din Dâmbovița, pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare.

Fetiță de zece ani, șantajată cu fotografii indecente de un bărbat din Dâmbovița: „O să te vadă toată lumea!”
Ilustrație

O copilă de doar zece ani, din Alba Iulia, a căzut pradă unui prădător sexual. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a început să comunice cu minora pe Facebook. La un moment dat, a început să îi ceară fotografii cu ea dezbrăcată. Copila i-a îndeplinit dorința.

La un moment dat, fata a încetat să îi mai răspundă la mesaje. Atunci, scrie Adevărul, bărbatul ar fi început șantajul. Dacă nu îi mai trimitea fotografii cu ea în ipostaze indecente, bărbatul din Dâmbovița i-a spus că va publica toate imaginile pe care le primise până atunci de la ea.

Speriată, copila le-a spus părinților tot ce se întâmplase. Cazul a fost preluat de DIICOT care, în timpul perchezițiilor la domiciliul șantajistului, a găsit fotografiile incriminatoare.

Magitraţii de la Tribunalul Alba au emis un mandat de arestare de 30 de zile pe numele tânărului, decizia putând fi contestată la Curtea de Apel.

Doi români, tată și fiu, au murit în Spania, într-un accident cumplit! Mașina lor s-a transformat într-un morman de fiar... Accident grav în Olt. Un TIR și două mașini s-au ciocnit violent, cinci persoane au fost rănite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x