Antena Căutare

Accident grav pe lotul doi al Autostrăzii Sebeş-Turda. Două grinzi s-au prăbuşit, la doar o oră de când au fost puse pe pile

Un accident grav s-a produs pe şantierul autostrăzii Sebeş - Turda. Un muncitor a fost rănit după ce mai multe grinzi ale unui pod în construcţie s-au prăbuşit.

Un accident grav s-a produs pe şantierul autostrăzii Sebeş - Turda. Un muncitor a fost rănit după ce mai multe grinzi ale unui pod în construcţie s-au prăbuşit.

Un incident care putea avea urmări garve a avut loc miercuri, 29 mai, pe şantierul autostrăzii Sebeş - Turda, lotul 2, în zona oraşului Teiuş.

Incidentul a făcut şi victime. Un muncitor s-a dezechilibrat şi a căzut de pe un picior de susţinere al autostrăzii. Din fericire, bărbatul nu a fost rănit grav. În schimb, urmările ar fi putut fi mult mai grave, pentru că doar cu puţin timp în urmă, muncitorii se aflau chiar sub viitor pod al autostrăzii.

„Un muncitor s-a dezechilibrat şi a căzut de pe un picior de susţinere al autostrăzii, pe şantierul din apropiere de Teiuş. A suferit leziuni, posibil uşoare şi a fost transportat la spital”, a transmis IPJ Alba.

„Pacientul este conştient. I se fac investigaţii medicale şi în funcţie de acestea medicii vor decide dacă va rămâne sau nu internat. Nu îi este pusă viaţa în pericol în momentul de faţă. Urmează să fie văzut de un medic ortoped şi un medic chirurg. I se fac investigaţii medicale, între care raze şi computer tomograf”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

O echipă de la ITM Alba s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs totul. Din primele informaţii, macaraua mai avea 30 de tone în cârlig în momentul în care grinda s-a răsturnat şi a angrenat şi cele două grinzi deja montate.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a reacţionat şi el şi a cerut constituirea, în regim de urgenţă, a unei comisii de anchetă.

Lacrimi și durere în Buzău! O învățătoare s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, după lupta cu o boală cruntă... Cum arată carnetul de note al lui Papa Francisc și ce fel de elev era! Detalii neștiute despre Suveranul Pontif...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x