Antena Căutare

Accident grav pe autostrada A1, aproape de Timişoara. Doi adulţi au murit, iar doi copii au fost răniţi

Doi adulţi au murit, iar doi copii au fost grav răniţi vineri dimineaţă, în urma ciocnirii a două autovehicule pe autostrada A1,sensul de mers Traian Vuia-Timişoara. Persoanele aflate în una dintre maşinile implicate au părăsit locul accidentului,potrivit ISU Timiş.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, km 447, sensul de mers Traian Vuia-Timişoara. În accident au fost implicate două autoturisme. Într-un autoturism se aflau trei adulţii şi doi copii, doi dintre adulţi, iniţial încarceraţi, fiind ulterior declaraţi decedaţi. Cei doi copi, de 6 şi 9 ani, au fost transportaţi la spital inconştienţi, în stare comatoasă, împreună cu tatăl lor, care nu a necesitat îngrijiri medicale. Conform ISU, despre persoanele din cel de-al doilea autoturism nu se cunosc date deoarece au părăsit locul accidentului.

Sursa : news.ro

Buzău: O maşină a fost luată de viitură; şoferul, care încerca să mute autoturismul din calea apei, s-a salvat în ultimu... Oana Moraru: Examenul de evaluare nationala masoara rezultatele dresajului la care sunt supusi elevii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x