Antena Căutare

Plan roșu de intervenție în Caraș Severin. O mașină s-a izbit de un autocar: Au fost anunțate peste 40 de victime

Pompierii au activat, luni, Planul Roşu de Intervenţie în judeţul Caraş-Severin, după ce un autoturism şi un autocar s-au ciocnit pe DN 6, la ieşire din Buchin. Au fost anunțate un număr de aproximativ 40 de victime la 112.

Pompierii au activat, luni, Planul Roşu de Intervenţie în judeţul Caraş-Severin, după ce un autoturism şi un autocar s-au ciocnit pe DN 6, la ieşire din Buchin. Au fost anunțate un număr de aproximativ 40 de victime la 112.

Reprezentanţii ISU Caraş-Severin au anunţat, luni, că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie după ce un autoturism şi un autocar s-au ciocnit pe DN 6, la ieşire din Buchin.

“Având în vedere numărul mare de posibile victime, pentru eficientizarea misiunii de salvare, s-a activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Caraș-Severin. La fața locului s-au deplasat de urgență patru echipaje ISU, un echipaj SMURD, o autospecială transport victime multiple și personal, o descarcerare și o autospecială de stingere, opt ambulanțe SAJ și echipaje ale Poliției. Din nefericire, șoferul autoturismului a decedat. Din totalul de 26 de pasageri, trei au fost transportați la Spitalul Caransebeș în stare de conștiență. Ceilalți pasageri au fost preluați de un alt autocar”, au precizat oficialii ISU “Semenic”, pentru presa locală.

La faţa locului au fost trimise un echipaj SMURD, o autospecială transport victime multiple şi personal, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere, opt ambulanţe SAJ şi echipaje ale Poliţiei.

”Din nefericire, şoferul autoturismului a decedat. Din totalul de 26 de pasageri din autocar, trei au fost transportaţi la Spitalul din Caransebeş, în stare de conştienţă”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Potrivit acestora, în zonă se circulă pe o singură bandă, iar restul pasagerilor din autocar au fost preluaţi de un alt autocar.

Veste excelentă pentru acești români! În ce condiții pot să primească 900 de lei în fiecare lună, timp de trei ani!... Gripa în România. Numărul deceselor din cauza virusului gripal continuă să crească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x