Antena Căutare

Momentul în care un BĂTRÂN este lovit de un CAMION,surprins pe camerele de supraveghere! Imaginile sunt TULBURĂTOARE

Un accident rutier neobişnuit a fost surprins de camerele video din Câmpulung, judeţul Argeş. Un bătrân a fost lovit de un camion.

Un accident rutier neobişnuit a fost surprins de camerele video din Câmpulung, judeţul Argeş. Un bătrân a fost lovit de un camion.

Bărbatul traversa strada fără să se asigure şi a intrat fără să-şi dea seama fix în unghiul mort al şoferului. În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede momentul în care omul tâşneşte în faţa camionului oprit la semafor.

Şoferul spune că pur şi simplu nu l-a văzut, iar atunci când culoarea semaforului s-a schimbat, a pornit camionul. Martorii au început să ţipe şi i-au cerut şoferului să oprească.

Bătrânul accidentat s-a ales, ca prin minune, doar cu un picior fracturat. Şi şoferul camionului a avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru că, atunci cand a văzut victima căzută lângă maşină, i s-a facut rău.

S-a aruncat în faţa trenului! După ce a dat cu maşina peste amantul soţiei, a hotărât să îşi pună capăt zilelor... Structura anului școlar 2018 2019. Câți profesori și învățători sunt în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x