Antena Căutare

ACCIDENT UNGARIA. Şoferul microbuzului, implicat în tragedia în care au murit nouă români, a transmis momentul impactului LIVE, pe Facebook (VIDEO)

Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, în urma căruia nouă români au murit, ar fi făcut un Live pe Facebook, în momentul impactului.

Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, în urma căruia nouă români au murit, ar fi făcut un Live pe Facebook, în momentul impactului.

În timp ce filma drumul, se vede cum bărbatul ajunge pe contrasens, camionul îndreptându-se spre el. Românii decedați erau originari din satul Deaj, comuna Mica, județul Mureș, scrie dej24.ro.

Toate cele nouă persoane din microbuz - şapte bărbaţi şi două femei - au murit. Microbuzul era înmatriculat în judeţul Mureş. Informaţiile apar şi în presa ungară, care vorbeşte despre nouă persoane care au decedat în urma accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), accidentul a avut loc pe drumul naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, unde un microbuz înmatriculat în România s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un camion care se deplasa pe contrasens.

Primele imagini de la fața locului. Trupurile celor ȘAPTE ROMÂNI MORȚI zac în microbuzul zdrobit

Informaţiile iniţiale transmise de MAE arătau că şapte persoane au murit în accident.

MAE mai transmitea că în acest caz a fost activată celula de criză, iar misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea victimelor. O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgenţă, si se află la locul accidentului pentru a acorda asistenţă consulară.

"Îmi vine să vomit!" Cumperi mâncare, mori cu zile! Noi imagini revoltătoare filmate în cea mai mare piaţă din... UPDATE: Bilanțul victimelor: nouă morți / Şapte ROMÂNI, MORȚI, în Ungaria, după ce un microbuz a fost implicat într-un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x