Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

ACCIDENT UNGARIA. Şoferul microbuzului, implicat în tragedia în care au murit nouă români, a transmis momentul impactului LIVE, pe Facebook (VIDEO)

Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, în urma căruia nouă români au murit, ar fi făcut un Live pe Facebook, în momentul impactului.

Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, în urma căruia nouă români au murit, ar fi făcut un Live pe Facebook, în momentul impactului.

În timp ce filma drumul, se vede cum bărbatul ajunge pe contrasens, camionul îndreptându-se spre el. Românii decedați erau originari din satul Deaj, comuna Mica, județul Mureș, scrie dej24.ro.

Toate cele nouă persoane din microbuz - şapte bărbaţi şi două femei - au murit. Microbuzul era înmatriculat în judeţul Mureş. Informaţiile apar şi în presa ungară, care vorbeşte despre nouă persoane care au decedat în urma accidentului.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), accidentul a avut loc pe drumul naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, unde un microbuz înmatriculat în România s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un camion care se deplasa pe contrasens.

Primele imagini de la fața locului. Trupurile celor ȘAPTE ROMÂNI MORȚI zac în microbuzul zdrobit

Informaţiile iniţiale transmise de MAE arătau că şapte persoane au murit în accident.

MAE mai transmitea că în acest caz a fost activată celula de criză, iar misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la cetăţenia şi identitatea victimelor. O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgenţă, si se află la locul accidentului pentru a acorda asistenţă consulară.