Antena Căutare

"Îmi vine să vomit!" Cumperi mâncare, mori cu zile! Noi imagini revoltătoare filmate în cea mai mare piaţă din Bucureşti

Un copil a murit, sute de oameni ajung la urgenţe din cauza pericolelor din farfurie, dar siguranţa alimentelor din magazine, restaurante sau pieţe NU este încă o urgenţă pentru autorităţile din România.

Un copil a murit, sute de oameni ajung la urgenţe din cauza pericolelor din farfurie, dar siguranţa alimentelor din magazine, restaurante sau pieţe NU este încă o urgenţă pentru autorităţile din România.

O echipă Observator a filmat cu o cameră ascunsă în hala veche a celei mai mari pieţe din Capitală. Mirosul suspect al produselor din carne, aruncate în vitrine la temperaturi periculos de mari, ne-a făcut să alertăm autorităţile. La câteva ore, inspectorii au retras produse lactate expirate şi au dat amenzi. Din păcate, neregulile sunt prea multe, iar controalele prea puţine.

În Capitală şi în alte câteva oraşe din ţară sunt verificate acum restaurantele fast-food. Un copil de trei ani a murit în Bucureşti după ce a mâncat shaorma. Anchete sunt şi la Iaşi şi Bacău unde au fost semnalate două focare de toxiinfecţii alimentare. Inconştienţa patronilor de restaurante nu are graniţe. În Constanţa a fost închis ieri un local care depozita alimente în toaletă.

Sunt prea multe nereguli şi prea puţine controale. Iar mâine s-ar putea ca tragedia din Bucureşti să se repete în alt colţ de Românie, dacă autorităţile nu intervin la timp.

Urmăriți un material realizat de echipa Observator!

Polițist de 25 de ani, călcat de TIR, într-un sens giratoriu. A fost prins între camion și mașina de poliție... ACCIDENT UNGARIA. Şoferul microbuzului, implicat în tragedia în care au murit nouă români, a transmis momentul impactulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x