Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Accidente în lanț, în România, în prima zi de relaxare. Șapte persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit violent

Prima zi fără restricții în România a adus haos pe șoselele din țară. Conform informațiilor furnizate de Infotrafic, mai multe accidente s-au produs, în această dimineață, în mai multe județe din țară. 

Accidente în lanț, în România, în prima zi de relaxare. Șapte persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit violent

Opinia Timișoarei

Dacă în județul Timiș, în dreptul localității Dăvojdia, două mașini și un autotren s-au ciocnit violent, în apropiere de Caransebeș, un cetățean bulgar care circula la volanul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Mașina lui s-a ciocnit de un autotren, iar apoi a ricoșat într-un autoturism care circula în aceeași direcție cu autotrenul, scrie ziarul local Opinia Timișoarei.

Breaking News! România intră în stare de alertă! Ce restricții sunt ridicate și ce devine obligatoriu! Terasele și restaurantele rămân închise!

În urma impactului, cetățeanul bulgar a rămas încarcerat în autoturism și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos și predat echipelor medicale.

De asemenea, un accident grav a avut loc și în Timișoara, acolo unde un șofer care a pierdut controlul volanului a intrat direct într-un stâlp metalic.

Românii au ieșit din starea de urgență cu focuri de artificii! Ce au făcut imediat după miezul nopții

Și pe șoselele din Mehedinți s-a produs un accident. Acolo, din cauza netenției unui șofer, două autoturisme s-au lovit puternic, potrivit ziarului local News Mehedinți. În urma impactului extrem de violent șapte persoane au fost rănite. Polițiștii continuă cercetările.

Recomandari