Antena Căutare

Românii au ieșit din starea de urgență cu focuri de artificii! Ce au făcut imediat după miezul nopții

Ultima seară de izolare, prima noapte de relaxare! România a ieşit la miezul nopţii din starea de urgenţă. Chiar şi aşa, oamenii nu au abuzat de libertate! O dovadă că românii au învăţat ceva în aceste două luni de restricţii. Deşi am scăpat de povara declaraţiilor, nu a fost haos pe străzi nici în Capitală şi nici în alte oraşe. Totuşi, la ora la care restricţiile au luat sfârşit, cerul a fost luminat de focuri de artificii, între blocuri. 

Focurile de artificii au făcut spectacol pe cer în mai multe cartiere din capitală. Aşa au ales câţiva bucureşteni să marcheze ieşirea din starea de urgenţă. Străzile au rămas, însă, aproape goale.

Chiar dacă am ieșit din starea de urgență, oamenii sunt responsabili și au rămas în case, cel puțin la miezul nopții. O dovadă a fost şi numărul mic de maşini care au circulat pe străzi după miezul nopţii. Abia zăreai câte una. Cu toate acestea, nu au lipsit momentele impresionante. Din acest autoturism, de exemplu, a răsunat imnul.

Breaking News! România intră în stare de alertă! Ce restricții sunt ridicate și ce devine obligatoriu! Terasele și restaurantele rămân închise!

Aceeaşi atmosferă a fost şi în alte zone ale ţării. În Braşov sau Constanţa a fost aproape pustiu.

Alex, un hairstylist din Cluj, a aşteptat miezul nopţii ca să-şi deschidă salonul. Şi-a întâmpinat primul client cu termometru.

Nerăbdător să-şi schimbe look-ul. schimbat de pandemie, Cosmin şi-a făcut programare de acum câteva săptămâni.

”Nu am avut unde să mă tund. Am încercat la un prieten, dar nu a fost ca la frizerie.”, a spus el.

Previziune cumplită de la OMS! Ce se poate întâmpla cu noul coronavirus, în următoarea perioadă! „Este important să fim realişti!”

Ca să redeschidă uşa salonului, Alex a fost nevoit să ia măsuri speciale. şi costisitoare.

”Am niste reguli mai stricte. Probabil, o sa transpir mai mult, cu manusi, cu masca, am si ochelarii care tin loc de viziera. Trebuie mult mai multe substante de dezinfectat. Sunt cam scumpe acum.”, a mai spus el.

Ales nu a lăsat foarfeca din mâni până s-a crăpat de ziuă. Zece clienţi i-au trecut pragul. Mulţi dintre ei au avut de reparat.greşelile pe care le-au făcut când s-au tuns singuri sau acasă al prieteni.


Cum instalăm corect carligul de remorcare... Accidente în lanț, în România, în prima zi de relaxare. Șapte persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x