Căutare Live

ACCIDENTE în lanț pe Autostrada Soarelui, trafic cu restricții

ACCIDENTE în lanț pe Autostrada Soarelui, trafic cu restricții! Iata pe unde trebuie sa circulati!

accident autostrada a2

ACCIDENTE în lanț pe Autostrada Soarelui, trafic cu restricții! Pe unde se circulă. Mai multe tamponări s-au produs, sâmbătă dimineața, pe Autostrada Soarelui, București – Constanța, iar din cauza valorilor mari de trafic spre litoral, pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe A2 Bucureşti - Constanţa, valorile de trafic spre litoral sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Polițiștii spun că la kilometrul 38, în localitatea Fundulea, patru autoturisme au fost implicate într-o tamponare, iar la kilometrul 87, în zona localității Vâlcelele, două autoturisme s-au tamponat, vehiculele fiind scoase în banda de urgenţă.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren, să ruleze cu prudenţă şi să manifeste disciplină în trafic.

TRAGEDIA nopții în România! Un polițist mort în ACCIDENT rutier, în timp ce căuta un copil dispărut... Autoritățile, în alertă maximă! Pesta porcină face ravagii într-un județ din țară! Virusul care se răspândește cu repezi...
Ultimele știri