Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

S-a urcat băut la volan și și-a omorât copilul, în Bistrița-Năsăud! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Un bărbat în vârstă de 30 de ani s-a urcat la volan băut şi a făcut un accident, în județul Bistrița-Năsăud, în care i-a murit unul dintre fiii gemeni, de cinci ani. 

Bărbatul, aflat sub influența alcoolului, s-a urcat la volan și i-a luat cu el şi pe copiii lui, doi băieţi gemeni, de cinci ani. Pe drum, în maşină au mai urcat doi cunoscuţi. N-a mai durat mult şi a făcut accident, în localitatea Chiuza.

„Se pare că şoferul, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi, într-o curbă, a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat”, a explicat Crina Maria Sârb, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Au urmat momente de coşmar. Salvatorii au fost chemaţi, imediat, în ajutor. A fost solicitat şi un elicopter SMURD.

„Echipajele de intervenţie au găsit la locul indicat cinci persoane încarcerate, dintre care doi copii în vârstă de 5 ani. Din păcate, unul dintre aceştia era în stop cardio-respirator”, a spus Marius Rus, purtător de cuvânt ISU BN.

În ciuda eforturilor disperate ale medicilor, băiatul a murit.

Ceilalţi patru pasageri erau conştienţi şi cooperanţi. Trei dintre ei prezentau mărci traumatice, inclusiv celălalt copil în vârstă de 5 ani. Au fost transportaţi la spital.

Şoferul avea o alcoolemie de 1,43 în aerul expirat. Poliţiştii au deschis dosar penal. Bărbatul va fi cercetat pentru ucidere din culpă, dar şi pentru că a condus băut.

Recomandari