Antena Căutare

Actrița Tamara Buciuceanu-Botez, în stare gravă: „Este intubată și ventilată mecanic”

Vești îngrijorătoare despre Tamara Buciuceanu- Botez. Actrița este internată în continuare la Spitalul Elias. Medicii au anunțat că, din nefericire, problemele de sănătate ale acesteia s-au agravat.

Vești îngrijorătoare despre Tamara Buciuceanu- Botez. Actrița este internată în continuare la Spitalul Elias. Medicii au anunțat că, din nefericire, problemele de sănătate ale acesteia s-au agravat.

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez este în continuare intubată şi ventilată mecanic, la Spitalul Elias.

„E într-o stare gravă. Este intubată şi ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat”, a declarat, marţi, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Marea actriţă a ajuns pe 2 octombrie la spital pentru că acuza dureri mari în piept şi respira greu. Apelul la 112 a fost făcut chiar de doamna care o îngrijea, în ultimii ani actriţa s-a retras şi nu mai ieşea din casă tocmai din cauza problemelor de sănătate. Tamara Buciuceanu are o carieră impresionantă de peste 65 de ani de teatru şi film.

Tamara Buciuceanu Botez a interpretat roluri în teatru dramatic, teatru de revistă, operetă, televiziune și film. Actrița s-a născut în 1929, la Tighina, Republica Moldova.

Supranumită „Doamna comediei românești”, Tamara Buciuceanu Botez a realizat peste 1500 de roluri memorabile, printre care se numără Aneta Duduleanu din „Cuibul de viespi“, regia Horea Popescu, Chiriţa din „Chiriţa în provincie“, regia Alexandru Dabija, Isoscel din „Liceenii“, regia Nicolae Corjos.

Șase români, implicați într-un accident grav, în timpul unei curse ilegale de mașini! Trei dintre ei sunt în stare criti... Un angajat de la ROMATSA a murit sub ochii colegilor! Bărbatul care dirija toate avioanele ce tranzitează Românai ar fi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x